Suport de l’Ajuntament al Club Taekwondo i Hapkido Finestrat amb la signatura d’un conveni de col·laboració

El Museu de Finestrat acull fins al pròxim 18 de setembre l’exposició LUGARES de la Fundació Frax
07/07/2020
Finestrat i la Guàrdia Civil d’Alacant acorden el primer protocol de col·laboració en matèria de seguretat viària
09/07/2020

EL CLUB VA REPRENDRE LA SEUA ACTIVITAT LA SETMANA PASSADA GUARDANT TOTES LES MESURES DE SEGURETAT

Des de l’Ajuntament de Finestrat segueix avant el suport a l’esport local amb la signatura de conveni de col·laboració entre l’alcalde, Juan Francisco Pérez, i el president del Club Taekwondo i Hapkido Finestrat, Juan José González. Amb la signatura d’aquest conveni, en el qual també va estar present el regidor d’Esports, David Alarcón. s’estableix el marc regulador per a promocionar i fomentar la pràctica d’aquestes disciplines esportives. A més, consigna una aportació econòmica de 4.000€ per a, entre altres qüestions, recolzar al club en la participació dels seus esportistes en competicions d’índole autonòmica, nacional, europea i fins i tot mundial.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “per a promocionar l’esport és fonamental motivar als xiquets i els joves, la qual cosa requereix al seu torn establir acords de col·laboració amb els clubs locals per a potenciar l’oferta municipal d’activitats esportives. En el cas del Club Taekwondo tenim prop de 200 joves de totes les edats que en els últims temps ens han donat moltes alegries amb títols que ja traspassen les nostres fronteres. Per tant, tot el nostre suport al Club i especialment en la circumstància actual”.

El “CLUB DE TAEKWONDO I HAPKIDO DE FINESTRAT” va reprendre la seua activitat dimecres passat, 1 de juliol, amb les mesures de seguretat com l’ús de màscara (excepte en el moment de realitzar la pràctica esportiva), mantindre les distàncies de seguretat, la higiene de mans amb hidrogel, mantindre les distàncies de seguretat de 2 metres i l’ús restringit del vestuari sol per a canvi de roba.

En el seu funcionament habitual el Club està integrat per quasi 200 esportistes de totes les edats que desenvolupen diverses modalitats esportives com són Taekwondo, Hapkido, Boxa, Kravmaga, Kick Boxing, Cardio Fitness, Pilates, Powerlifting, Halterofília, entrenament alt rendiment o cardio TRX. En diverses d’aqueixes modalitats els seus esportistes han arribat a participar en competicions a nivell autonòmic, nacional i internacional com Krom Llorca en l’Europeu 2018 i Alan Luna en el Campionat del Món 2016, a més de Lucía González que va aconseguir la 1a posició en el Campionat d’Europa per clubs (infantil poomsae 2018).

Entre els campionats als quals assisteixen els joves taekwondistes de Finestrat està la President Cup Clidren en Sindelfingen (Alemanya), la President Cup Turquia, el Campionat d’Europa per Clubs a Grècia, l’Open Internacional d’Espanya, la Copa de Campions (València), l’Open d’Àustria, el Campionat d’Espanya Cadet i Sub21 (Madrid), el Campionat Europeu Júnior, el Campionat del Món Cadet i Sub21 i el Campionat del Món de Poomsae Beach (Egipte), la II Lliga de la Comunitat Valenciana, la President Cup que se celebra a Suècia o els campionats de poomsae celebrats aquests últims mesos via en línia.

(GABINET PREMSA.7.7.2020)