Suport a l’AMPA del CEIP Balcó de Finestrat amb la signatura d’un conveni de col·laboració

La Regidoria de Joventut llança el XIII Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat
26/10/2020
Comença a Finestrat el curs “Activa’t i troba la teua ocupació”
28/10/2020

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, i la presidenta de l’AMPA del CEIP ‘Balcó de Finestrat’, Núria Paniagua, han signat el conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori secundarà amb 2.000€ a l’Associació de Mares i Pares d’aquest centre educatiu per a afrontar la seua activitat en aquest curs 2020-2021.
En primer lloc, el primer edil va destacar la col·laboració amb les AMPAS amb una aportació econòmica per a realitzar les millores que consideren les famílies. “I en aqueixa línia continuarem treballant”. En aquest sentit, va expressar la seua disposició a modificar els criteris d’assignació “i si enguany per la necessitat especial que estem vivint calguera adoptar mesures especials estaríem disposats a afegir més consignació econòmica en els pròxims pressupostos”.
L’alcalde va aprofitar aquesta trobada per a agrair a l’alumnat, famílies, professorat i direcció del centre l’inici del curs escolar sense haver tingut contagis de coronavirus. “Per a mi, gran part de l’èxit és l’excel·lent col·laboració i comunicació entre l’Ajuntament, el centre educatiu, els pares i les mares”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

En el moment de la signatura del document també va estar present la regidora d’Educació, María Dolores Viudes, qui va posar en valor la labor de les mares i pares que s’impliquen en l’AMPA “perquè representen un puntal fonamental en la comunitat educativa”.

GABINET DE PREMSA (27.10.2020)