Suport a la labor de difusió cultural de l’Agrupacio Coral de Finestrat

Les júnior del Club Voleibol Finestrat disputen el Campionat d’Espanya a Las Palmas i ja estan entre els 10 primers
20/05/2022
Clausura del programa ET FORMEM FINESTRAT I en el qual 10 veïnes de Finestrat s’han especialitzat en Atenció sociosanitària per a persones dependents
26/05/2022

Compromís amb la difusió de la cultura, amb la música de cant, amb la gent de Finestrat. L’Ajuntament de Finestrat renova el conveni de col·laboració l’Agrupació Coral de Finestrat i es compromet a una aportació econòmica de 13.500€.

En aquesta signatura han sigut presents l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el president d’aquesta entitat, Antonio Galiana Llorca, així com el regidor de Cultura, Héctor Baldó i el Tresorer de la Coral, Vicente Llinares.

Els concerts de Primavera i Tardor, el concert de Nadal, les diferents actuacions per a fomentar la música tradicional i la Trobada de la Cançó de la Mar són algunes de les actuacions que componen la trajectòria històrica d’aquesta agrupació cultural que fa poc va celebrar el seu 25é aniversari.

“Continuem fent costat a les agrupacions locals que dediquen el seu temps i el seu esforç a promocionar la cultura a Finestrat. En aquesta ocasió signem amb la Coral un conveni mitjançant el qual secundarem econòmicament per a la realització de diversos actes que realitzen al llarg de l’any com la Trobada de la Cançó a la Mar, un esdeveniment que cada any celebrem a la riba de la nostra platja. Així que molt orgullós d’aquesta trajectòria, molt il·lusionat perquè segueixen avant amb la mateixa il·lusió i que sàpien que el consistori serà ací sempre per a donar-los suport en la seua labor”, va afirmar l’edil de Cultura, Héctor Baldó.