SUMA obri oficina a Finestrat

Finestrat commemora el “Dia de l’Arbre de la Comunitat Valenciana” amb un reconeixement a la reforestació dels escolars
31/01/2022
Aquest divendres torna el Racó de Pares i Mares per a abordar la violència a l’àmbit escolar
02/02/2022

LA NOVA INSTAL·LACIÓ EVITARÀ QUE ELS VEÏNS HAGEN DE DESPLAÇAR-SE A ALTRES LOCALITATS PER A AQUESTES GESTIONS

Hui, 1 de febrer, obri l’oficina de SUMA Gestió Tributària a Finestrat amb l’objectiu d’acostar i millorar l’atenció als veïns d’aquesta localitat i també de Sella, Orxeta i Relleu. Les noves dependències es posen en marxa a l’Avinguda Reverend Maximiliano López Escudero, núm. 2, en horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 12.00 hores, i així amplia el servei que es venia oferint només en dies puntuals al mes.

“En la nostra aposta per acostar l’administració a la ciutadania era important comptar amb la nostra pròpia oficina de SUMA a Finestrat. A partir d’ara els nostres veïns i també els de Sella, Orxeta i Relleu podran realitzar ací les seues gestions de manera presencial i sense necessitat de desplaçar-se a altres localitats”, va informar l’edil d’Hisenda, José Vicente Lloret qui també va posar en valor la ubicació en el nucli urbà, “molt pròxima a l’aparcament municipal i també a diferents entitats bancàries col·laboradores”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’HISENDA ACÍ

Finestrat, Relleu, Orxeta i Sella tenen delegada en Suma la gestió dels principals impostos i taxes, com l’IBI, IAE, IVTM, la taxa de fems o les sancions de trànsit. A més d’aquesta oficina, Suma posa a la disposició dels contribuents canals, tant presencials com digitals, perquè puguen realitzar les seues consultes i complir amb les seues obligacions tributàries.

Les noves dependències ocupen una superfície de 84 metres quadrats, a més de complir tots els paràmetres d’accessibilitat arquitectònica. L’oficina de Finestrat és la número 46 de l’organisme tributari a la província, a més de la Central, i se suma a les dependències que Suma té a la Marina Baixa. El President de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, i l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, van visitar recentment aquesta oficina al costat de la vicepresidenta de Suma i diputada de Tresoreria, María Goméz, el director de l’organisme tributari, José Antonio Belso i les autoritats dels municipis d’interior als quals també dona servei com són Sella, Relleu i Orxeta les autoritats dels municipis d’interior als quals també dona servei com són Sella, Relleu i Orxeta.

(GABINET PREMSA.1.2.2022)