Subvenció de 73.000€ de Diputació d’Alacant a Finestrat per a ajudar als hotels davant l’increment de costos de l’IMSERSO

Últims actes de les Festes amb la Gran desfilada de l’humor i el tradicional “Dinar” dedicat a les persones majors de Finestrat
29/08/2023
Nova jornada de donació de sang a La Cala de Finestrat: dimecres 6 de setembre
31/08/2023

L’Ajuntament de Finestrat ha sigut beneficiari d’una ajuda de 73.000€ de Diputació d’Alacant que anirà destinada a minimitzar l’impacte de l’increment de costos que han patit els hotels participants en el programa de turisme IMSERSO.

En paraules de la regidora de Turisme, Donna Rebecca Plummer, “una vegada més donem les gràcies a la Diputació d’Alacant, sempre sensible a les necessitats de les persones, de les empreses en general i del sector turístic en particular. En aquest cas concret ens han concedit 73.000€ que aniran destinats als hotels del municipis que treballen amb l’IMSERSO i que han patit en aquests últims temps l’impacte de l’augment dels preus de l’energia i la inflació. Des de la Diputació van activar aquesta línia d’ajudes precisament per a compensar la reducció de finançament que arriba des del Govern Central per a aquest programa turístic”.

Aquesta convocatòria d’ajudes, dotada amb 1’5 milió€, ve impulsada des de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació d’Alacant, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Blanca i HOSBEC, i es canalitza a través dels ajuntaments. Aquestes ajudes es distribuiran entre els 37 hotels de la província d’Alacant que van participar en 2022 en aquest programa de viatges per a persones majors. En el cas de Finestrat l’ajuda ascendeix a 72.966€ i té com a beneficiaris 2 hotels situats a La Cala que treballen amb IMSERSO.

PODEU ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

“Cal no oblidar que l’IMSERSO permet mantindre oberts els establiments hotelers i permet mantindre tots aquests llocs de treball durant l’hivern. Per tant, benvinguda aquesta ajuda i les que es puguen convocar per a compensar els efectes de la pujada de preus i també els retards en l’adjudicació d’aquestes vacances turístiques destinades específicament als nostres majors”, va concloure l’edil de Turisme.

GABINET DE PREMSA (29-08-2023)