Subvenció de 39.000€ de la Diputació d’Alacant a l’Ajuntament de Finestrat per a mesures urgents destinades a fer front a l’impacte del COVID-19

Aquest dijous, 25 de juny, reobri les seues portes a l’activitat esportiva el pavelló municipal de Finestrat
23/06/2020
La Bandera Blava 2020 oneja des de hui a la platja de la Cala de Finestrat
29/06/2020

Des de la Regidoria de Benestar social de l’Ajuntament de Finestrat van comunicar la concessió d’una subvenció per part de la Diputació d’Alacant que ascendeix a 38.795 € per a mesures urgents i extraordinàries destinades a fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19. Aquesta ajuda es va destinar per part de l’Ajuntament a l’adquisició d’aliments i productes d’higiene de primera necessitat que van ser distribuïts de manera urgent entre aquelles persones i famílies en situació de major vulnerabilitat i que es van veure afectades per l’emergència sanitària COVID-19. La distribució d’aquests aliments a persones majors, dependents, discapacitats i amb mobilitat reduïda es va realitzar a través de taxistes locals mitjançant un servei sufragat des de l’Ajuntament de Finestrat.

La subvenció de l’entitat provincial també va ser destinada a cobrir ajudes econòmiques de caràcter extraordinari als col·lectius més vulnerables a fi de donar resposta a les seues necessitats més bàsiques.

L’edil de Benestar Social, María Llorca, va expressar el seu agraïment a la institució provincial “perquè davant una situació crítica com la que hem viscut en els últims mesos a causa de la pandèmia del COVID-19 ens han ajudat a fer front a les necessitats més urgents de la població més vulnerable”.

GABINET DE PREMSA (26.6.2020)