Sigueixen les millores en parcs i jardins de Finestrat en atenció a les peticions de veïns

Finestrat celebra la ITV mòbil per a vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors el pròxim dimecres, 3 d’octubre
01/10/2018
El alcalde de Finestrat se reunió ayer con vecinos y empresarios de la Cala para informar sobre la recta final de las obras del barranco
02/10/2018

L’AJUNTAMENT INSTAL·LA UNA TANCA DE PROTECCIÓ EN EL PARC INFANTIL DEL CARRER SERRA CORTINA EN COMPLIMENT DEL SEU COMPROMÍS AMB LA CIUTADANIA QUE RESIDEIX EN LA ZONA

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis Tècnics de Finestrat informen sobre les últimes millores realitzades en parcs i jardins en atenció a diverses peticions veïnals. D’una banda, en el carrer Serra Cortina s’ha instal·lat una tanca que evita l’eixida dels menors a la carretera des del parc de jocs infantils. El regidor titular d’aquesta àrea, Tomás Sellés, va visitar el parc este matí per a informar que els treballs d’instal·lació de la tanca ja han finalitzat. “En els últims temps hem rebut la proposta, per part de diversos veïns, de tancar el parc que tenim junt amb el consultori mèdic perquè la carretera està just davant. Encara que no és una zona de molt trànsit és cert que existia la possibilitat que els menors accediren a la calçada. Per tant, valorem la mesura i prenem la decisió d’instal·lar la tanca per a evitar situacions que pogueren posar en risc la seua seguretat”.

D’altra banda, les brigades municipals han arreglat els illots del parc de La Glorieta amb gespa artificial. “Per a realitzar aquesta actuació hem aprofitat la gespa en millor estat que retirem del camp de futbol tal com hem fet en altres zones com l’àrea d’escampament de la piscina municipal. Per tant, és un altre exemple d’eficiència en la reutilització dels nostres recursos i també de compromís amb les peticions que ens fan arribar els veïns de la nostra localitat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR ACÍ

En aquest sentit l’edil va aprofitar per a agrair la col·laboració de la ciutadania “que ens envien les seues propostes de millora de la localitat per diversos canals com la línia gratuïta CONTACTA (900 87 88 70; adreça electrònica contacta@finestrat.org) o la pàgina institucional de Facebook Finestrat Ajuntament”.

GABINET DE PREMSA (01.10.18)