Seguixen les millores en la zona verda de la urbanització “Balcó de Finestrat”

La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una visita a Madrid per a veure el musical d'”El Rei Lleó”
08/02/2019
Nueva donación de sangre en el casco histórico de Finestrat
12/02/2019

Des de l’Ajuntament de Finestrat segueixen avant amb el Pla de Millores i Embelliment en les urbanitzacions de la localitat. La recent actuació va tindre lloc en la urbanització “Balcó de Finestrat” on les brigades municipals de serveis tècnics han culminat el condicionament dels jardins municipals, després de les obres de pavimentació executades en la zona verda.

El regidor d’Obres i Serveis Tècnics, Tomás Sellés, va recordar que el passat mes de desembre i en atenció a les peticions dels veïns de la urbanització, van dur a terme la substitució de l’arena de la zona verda municipal per paviment de formigó. “L’objectiu que perseguim amb aquesta obra és evitar els solcs que es produïen en el parc cada vegada que plovia perquè es troba en pendent. Una vegada conclosa aqueixa actuació, subvencionada en un 100% per la Diputació d’Alacant, les nostres brigades municipals de Jardineria han intervingut per a acabar d’arreglar les zones enjardinades amb malles i grava. Amb tot això, els veïns de Balcó de Finestrat disposen ara d’un parc més adequat per al passeig, l’oci i l’escampament, sobretot dels més xicotets que disposen d’àrees de jocs infantils just davant del centre educatiu”.

Per part de l’Ajuntament s’han executat altres treballs de millora en aquesta zona verda de “Balcó de Finestrat” com la creació d’una font, una arenera per a jocs i l’augment de zones d’ombra amb taules de berenador. També en l’accés a la urbanització han habilitat un punt net per a contenidors de poda, recollida selectiva i residus sòlids urbans.

Aquestes mesures se sumen a altres actuacions realitzades en les urbanitzacions com la canalització d’aigües pluvials i la renovació de l’asfaltat en Terra Marina, la posada a punt d’un centenar de lluminàries en aquesta mateixa urbanització o la implantació del gas natural en Serra Cortina, Golf Bahía i també Terra Marina.

GABINET DE PREMSA (11.2.19)