Segueix el Pla de Modernització de la Cala de Finestrat amb la implantació del gas natural

Arriba a Finestrat l’exposició itinerant “Els misteris assumpcionistes d’Elx, València i Castelló” de l’AVL
09/11/2018
La Diputación colabora en el equipamiento y promoción social del Ayuntamiento de Finestrat
10/11/2018

LES OBRES COMENCEN DILLUNS QUE VE EN EL CARRER ALTEA

Dilluns que ve, 12 de novembre, comencen les obres d’implantació del gas natural en la Cala de Finestrat. Després de culminar la canalització del gas en la zona de les urbanitzacions Terra Marina i Sierra Cortina i una vegada finalitzada la temporada turística arranquen aquests treballs, tal com es va comprometre l’alcalde, Juan Francisco Pérez, per a dotar d’un nou servei a la ciutadania i empreses del sector turístic de la Cala de Finestrat.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “al principi de la legislatura iniciem un pla per a modernitzar la Cala de Finestrat amb diverses actuacions com la implantació de tecnologia led, la renovació de l’asfaltat, la recuperació de l’espai de l’antic edifici Ánfora o la canalització del barranc de la Cala. Ara comencen els treballs per a canalitzar el gas natural complint el nostre compromís de facilitar el benestar i la comoditat dels nostres veïns i de les empreses turístiques que operen en la Cala.”

La primera fase dels treballs es desenrotllarà en la part alta de la Cala, concretament en carrer Altea i Relleu. Posteriorment seguiran les obres de canalització en l’Avinguda Marina Baixa cap a la platja. “En aquest cas aprofitarem que el paviment estarà alçat amb motiu de les obres del barranc per a canalitzar també el gas natural i així evitar més molèsties als veïns”. L’alcalde va afegir que “en haver fet tota la Cala nova, ens coordinarem amb l’empresa( NedgiaCegas )perquè carrers afectades per aquestes obres, com el carrer Altea,   tornen a quedar novament asfaltades. ”.

La previsió és que totes aquestes obres estiguen finalitzades davant de de Setmana Santa “i amb això podrem dir que la Cala de Finestrat es consolidarà com una de les zones més modernes en la Marina Baixa”.

GABINET DE PREMSA: 9-11-2018