Seguix el Pla d’Embelliment i Millores en les urbanitzacions de Finestrat

Oliver Cantos, Subcampió de la Comunitat Valenciana en MotoDes Minivelocitat
08/11/2018
Hoy finaliza la Semana de la Salud de Finestrat con una charla dedicada a aprender cómo interpretar las analíticas
09/11/2018

L’AJUNTAMENT INVERTEIX 8.000€ A MILLORAR L’ENLLUMENAT PÚBLIC DE LA URBANITZACIÓ TERRA MARINA

Des de l’Ajuntament de Finestrat segueix avant el Pla d’Embelliment i Millores de les urbanitzacions de la localitat. En les últimes setmanes s’han executat diverses actuacions tant en Balcó de Finestrat com en Terra Marina. En aquest cas, han condicionat les columnes de fosa i les lluminàries de cada fanal, un total de 98, situades en els carrers Costa Verda, Costa Blanca i Costa Brava.

El regidor d’Obres i Serveis Tècnics, Tomás Sellés, va visitar Terra Marina per a informar que “a causa del pas del temps molts fanals presenten desperfectes a nivell de pintura que, en alguns casos, afecta inclús la seua part metàl·lica a causa del deteriorament causat per les orines dels gossos. Per això, hem invertit en aquesta actuació que consisteix a netejar, retirar els adhesius de les columnes, escatar i pintar la superfície del centenar de fanals que té aquest residencial, un dels més antics i més grans de Finestrat. Destacar que s’ha fet especial insistència en les parts escrostonades i oxidades i també en la base de cada fanal que és la part més afectada per les orines dels gossos. Finalment, s’han pintat amb esmalt sintètic antioxidant”. En aquells fanals on van detectar desperfectes o faltava algun element, s’ha aprofitat aquests treballs de manteniment per a reparar-los o reposar-los. Aquesta actuació té un cost total de 8.182’02€, sufragat íntegrament des del consistori.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR ACÍ  

En el cas de Balcó de Finestrat, s’està condicionant un punt net a l’entrada de la urbanització per a concentrar tots els contenidors, tant d’arreplega de residus sòlids urbans, com poda i recollida selectiva (vidre, envasos, paper i cartó).

GABINET DE PREMSA (07.11.18)