Últimes places per a participar en el curs bàsic d’anglés que organitza la Regidoria de Joventut

Finestrat obri el termini d’inscripció per als cursos d’anglés, valencià, espanyol per a RON i recolzament escolar
31/08/2018
Més de 400 intrèpids corredors s’han inscrit ja en la “Medieval Xtrem Race” de Finestrat
03/09/2018

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que segueix obert el termini d’inscripció per al curs d’Anglés (Nivell Bàsic) que han organitzat amb l’objectiu d’ajudar als jóvens a ampliar la seua formació en idiomes. Aquest curs se celebrarà des del 17 de setembre al 12 de desembre en el Viver d’Empreses de la localitat (Bulevard comercial, Av. Federico García Lorca, 6). Quant a l’horari, les classes s’impartiran un únic dia a la setmana que serà els divendres, de 17:00 a 20:00 hores. La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va animar a la població jove de Finestrat a aprofitar aquesta formació destinada a ampliar els seus coneixements en idiomes. “Des de l’Ajuntament som conscients de la importància de saber idiomes per a ajudar els jóvens a aconseguir un lloc de treball. També és una manera de recolzar-los si decideixen estudiar en l’estranger o simplement proporcionar-los més ferramentes a l’hora de viatjar”.

Objectius del curs

Amb aquesta formació el que es pretén és que els participants siguen capaços de comprendre conversacions breus en anglés sobre assumptes quotidians com realitzar una compra, consultar horaris de transport públic o omplir un formulari. També els ajudaran a captar el més rellevant dels anuncis o a entendre missatges curts tipus WhatsApp o correus electrònics. Pel que fa a expressió oral i escrita treballaran les fórmules habituals de cortesia com la salutació, la despedida, donar les gràcies o disculpar-se. També aprendran a demanar i donar informació, tant de manera oral com escrita, o realitzar descripcions senzilles de persones, llocs, activitats o interessos.

Inscripcions
El curs dura 3 mesos, de setembre a desembre, i el preu és 70€ per a veïns/as empadronats/as a Finestrat i 90€ para els no-empadronats. Per a participar, és necessari inscriure’s en el departament de Joventut (3a planta). També poden sol·licitar més informació en el WhatsApp de Joventut (606 936 432) o enviar un correu electrònic a l’adreça joventut@finestrat.org. Les places s’assignaran de manera prioritària als veïns de Finestrat i, en cas d’haver-hi disponibilitat, podran participar els inscrits d’altres localitats.

(GABINET DE PREMSA: 3.09.18)