Signatura del conveni del CF Unió Esportiva Finestrat

Finestrat obri termini d’inscripció per als cursos municipals d’idiomes i recolzament escolar
14/09/2020
“Pinta al Carrer” a la vora del mar a la Cala de Finestrat
14/09/2020

Des de l’Ajuntament s’ha subscrit el Conveni de Col·laboració amb el Club de Futbol Unió Esportiva Finestrat per a sufragar les despeses previstes per a la realització de les activitats esportives. L’alcalde, Juan Francisco Pérez, es va comprometre amb el club i el seu president, Francisco Vega Rodríguez, a continuar fent costat a aquesta entitat que té com a objectiu exclusiu el desenvolupament i la participació en activitats i competicions esportives relacionades amb el futbol en l’àmbit federatiu. En el moment de la signatura també va estar present l’edil d’Esports, David Alarcón i la Secretària del Club, Eva Requena.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “és el nostre deure i la nostra obligació assumir les competències de promoció i motivació de l’esport entre els joves. Ho fem amb el futbol i el fem amb els diferents clubs esportius del municipi. Es tracta d’impulsar la pràctica de l’esport, potenciar l’oferta municipal i aconseguir que els joves tinguen entre les seues prioritats l’esport i la vida sana.  Per a enguany hem decidit modificar els models de convenis esportius amb els clubs de la localitat. I davant la difícil situació que travessen a l’hora de trobar sponsors, podran rebre abans la subvenció i no haver d’esperar al final de la temporada”.

L’aportació econòmica de l’Ajuntament a aquest conveni és de 9.000 euros i serà destinada a costejar les despeses per al bon funcionament del club i fer front a les compres d’equipaments esportius o al pagament de les llicències federatives, entrenadors o competicions. Fins a la passada temporada el club de futbol de Finestrat comptava amb uns 100 components distribuïts en 6 categories diferents: prebenjamins, benjamins, alevins, cadets, juvenil i infantil. Tots ells reben formació i entrenaments en el camp de futbol de la Foia on, en atenció a la situació actual, se segueixen tots els protocols de prevenció i seguretat enfront de la pandèmia.

 

(GABINET PREMSA.12.9.2020)