Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Club de Pilota Valenciana de Finestrat

Propostes culturals i festives per a l’última setmana de l’any a Finestrat
26/12/2022
Dos joves de Finestrat viatgen en Cap d’Any a Turquia per a repartir joguets entre més de 600 xiquets refugiats
28/12/2022

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el President del Club de Pilota de Finestrat, Eusebio Martorell, van signar aquest matí el conveni de col·laboració mitjançant el qual l’Ajuntament manté el seu compromís de suport a aquesta entitat per a fomentar la pràctica d’aquest esport en la localitat.

El regidor d’Esports, David Alarcón, va assistir també a la formalització d’aquest document que representa una aportació econòmica de 5.000€. “Per a fer front a totes les despeses que es deriven de participar en competicions de diversa índole, en campionats federats a nivell provincial i autonòmic, a més de les activitats que puguen realitzar des de l’Escola per a iniciar i divulgar aquest esport, el consistori torna a anar de bracet del Club de Pilota Valenciana. És un esport especialment arrelat a la cultura de la nostra Comunitat i que, particularment en el nostre municipi, ens ha portat moltes alegries perquè comptem amb un campió del món, Santi de Finestrat, tot un referent per a les noves generacions que s’inicien en aquest esport”.

Actualment en el Club de Pilota juguen a palma l’equip compost per Miguel Sellés, Andreu Molina, Joan Molina, Alejandro del Pino, Juan Alfonso Guardiola i Alejandro Miravalles.

I l’Escola de Pilota de Finestrat està composta per Reyes Picó, Vicent Martorell, Marc Martorell, Joan Vinaches, Jordi Climent, Sergi Climent i Akira Llorca. En el cas de Reyes Picó García, recentment va aconseguir la 4a posició entre més de 100 jugadores en la final autonòmica dels 41 Jocs Escolars CV One Wall; en aquesta mateixa competició Vicent Martorell Vaello va representar al Club de Finestrat seleccionat entre els 16 millors jugadors cadets de tota la Comunitat.

GABINET PREMSA.27.12.2022)