Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Club Ciclista Puig Campana de Finestrat

Papá Noel llenó de magia y de ilusión la Cala de Finestrat
23/12/2021
Pla d’acció contra la processionària del pi en les zones verdes municipals de Finestrat
28/12/2021

Continuem donant suport a l’esport local i ara el fem amb la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i el Club Ciclista Puig Campana de Finestrat. L’objectiu: promocionar i fomentar la pràctica d’un esport molt arrelat en la localitat com és el ciclisme.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el president del Club, Jordi Llorca Antón, en un acte al qual també va assistir el regidor d’Esports, David Alarcón, i José Llinares, membre de la directiva, van reafirmar el compromís de treballar pel Club Ciclista Puig Campana i col·laborar en cadascuna de les activitats que s’organitzen com el “Dia de la Bici”, recentment celebrat amb un gran èxit de participació.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “seguim avant amb els nostres compromisos de suport als clubs locals que promouen l’esport a Finestrat. incrementant en tots els casos la nostra aportació per a ajudar-los a continuar potenciant la pràctica de l’esport entre els més joves. En aquesta ocasió, el nostre compromís va dirigit al ciclisme, esport molt arrelat a Finestrat tenint en compte el fabulós entorn que ens envolta i que ha donat peu a la creació d’agrupacions com el Club Ciclista Puig Campana”.

 POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR D’ESPORTS, DAVID ALARCÓN, ACÍ

Amb la signatura d’aquest document el Club Ciclista rep una aportació econòmica de 3.500€ destinada a fer front a totes les despeses derivades de la seua participació en competicions esportives, inscripcions, desplaçaments, llicències i organització d’esdeveniments.

Entre els títols més destacats collits en els últims temps des del Club, Jordi Llorca, Sisco Pascual i Ángel Lloret han fet podi en l’Open Autonòmic i també en carreres internacionals com la Costa Blanca Bike Race. Igualment han estat en primera línia Eusebio Mayor i José Llinares.