Signatura del conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb el Club Voleibol Finestrat

Agenda Novembre Finestrat (3 idiomes)
02/11/2020
Dia de Tots Sants a Finestrat
02/11/2020

Promocionar l’esport, motivar i mantindre als joves en la pràctica esportiva i en aquest cas promocionar la pràctica del vòlei a Finestrat. Aquests són els objectius que impulsen un any més a l’Ajuntament a col·laborar amb el Club Voleibol Finestrat.
Amb aqueixa fi, s’ha signat aquest matí el conveni de col·laboració entre l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el president del club, Pepe Nimes, amb la presència del regidor d’esports, David Alarcón. Així han reafirmat la concessió d’una ajuda municipal de 9.000 euros amb la finalitat de fer front a les despeses necessàries per al funcionament del club.

Al final de la signatura l’edil d’Esports, David Alarcón, va destacar que “el club de vòlei i la pràctica d’aquest esport és un dels més arrelats en la nostra localitat. Són ni més ni menys que 75 membres, majoritàriament xiquetes a les quals enguany s’han incorporat també alguns xiquets. Des de l’Ajuntament sempre ens tindran al seu costat i continuarem prestant-los tot el suport, bé amb l’aportació econòmica d’aquest conveni, bé amb les despeses de transport pels desplaçaments d’aquest o de qualsevol dels clubs esportius del municipi”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, DAVID ALARCÓN, ACÍ

El Club Voleibol Finestrat, amb 7 equips diferents, presenta enguany la novetat de la incorporació d’alguns xiquets en les categories inferiors, prebenjamí i benjamí, amb la intenció de fomentar la seua participació i poder formar en el futur un equip masculí. A aquestes dues categories mixtes s’uneixen els equips femenins en aleví, infantil al costat de les cadets, juvenil i sènior que participen ja en la lliga autonòmica. Cal recordar que la temporada 2019-2020 l’equip femení juvenil del Club de Finestrat es va proclamar campió de la lliga autonòmica en la seua categoria.
GABINET DE PREMSA (02.11.2020)