Signatura del Conveni de Col·laboració amb la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí

La nit de Sant Joan de la Cala de Finestrat declarada “Festa d’Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana
08/06/2023
Obertes inscripcions per a la FINESTRAT COSTA BLANCA TRAILS 2023
12/06/2023

L’Ajuntament de Finestrat renova el conveni de col·laboració amb una de les associacions més representatives del panorama cultural de Finestrat, la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat.

Amb aquest conveni es pretén garantir i preservar la música popular, restaurar i divulgar les tradicions folklòriques i la formació de nous membres.

A la signatura d’aquest conveni, van ser presents l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, el regidor de Cultura, Héctor Baldó i el president de la Rondalla, Miguel Lloret Major.

“És una prioritat i ho continuarà sent, per a aquesta Regidoria de Cultura, fer costat a totes i cadascuna de les associacions culturals de Finestrat. La Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat, no per ser la més jove, té menys implantació, tradició i sobretot un gran futur per davant. L’Ajuntament aportarà, durant aquest any 2023, 13.500€ per a ajudar-los en la seua formació i en tantes actuacions com tinguen previstes” ha recordat el Regidor de Cultura, Héctor Baldó.

Per la seua part la Rondalla es compromet a realitzar diferent s activitats al llarg de l’any 2023, sense perjudici d’unes altres que puguen incloure’s posteriorment:

  • Concert Primavera.
  • Estiu Cultural.
  • Activitats Nadalenques.
  • Diferents actuacions musicals que fomenten la música tradicional.

La Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat obrirà, al costat de l’Orquestra Pols i Pua “Francesc Tàrrega” de Vila-real i l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” de Llíria, l’Estiu Cultural de Finestrat 2023 el pròxim dia 1 de juliol a la Cala de Finestrat.

Gabinet de Premsa (09-06-2023)