Signatura de conveni de col·laboració amb el Centre Ocupacional Doble Amor

3 victorias para el C.F.U.E. Finestrat en la última jornada de liga de fútbol
20/11/2020
Arriba al desembre la “Finestrat on line Party” per als afeccionats als videojocs
21/11/2020

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, i el president del Doble Amor, Casimiro Vila, han signat aquest matí el conveni mitjançant el qual l’Ajuntament donarà suport a l’organització de tallers ocupacionals i activitats d’inserció laboral per als usuaris d’aquest Centre, persones amb discapacitat intel·lectual de la Marina Baixa. En el moment de la signatura també va estar present la regidora de Benestar Social, María Llorca.

Al final de la signatura l’alcalde va explicar que després de diverses reunions prèvies amb els representants del Doble Amor “en les quals ens van traslladar les seues dificultats per a recaptar fons a causa de l’actual crisi sociosanitària que ha afectat activitats d’inserció laboral com la seua bugaderia o l’organització de gales benèfiques, des del consistori hem volgut ser sensibles a la seua petició d’ajuda i hem establit un conveni per al que queda d’any, amb la voluntat de prorrogar-ho en els pròxims exercicis”. El conveni signat hui estableix una ajuda econòmica de 500€ per al que queda d’any 2020 i, de cara al pròxim any, ja ha avançat l’alcalde que l’aportació econòmica serà de 3.000€. “D’aquesta manera intentem compensar aqueixa pèrdua d’ingressos d’un centre que fa una gran labor social i humanitària en tota la Marina Baixa”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

El Centre Ocupacional Doble Amor és un centre especialitzat en l’atenció i formació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Des de les seues instal·lacions es preocupen que els usuaris gaudisquen de tots els seus drets a l’educació, rehabilitació i desenvolupament de les seues capacitats facilitant la seua màxima integració social i proporcionant una formació especialitzada integral amb la finalitat de potenciar l’autonomia d’aquest col·lectiu per a la seua inserció en l’activitat laboral. Aquesta comesa el porten avant mitjançant la celebració de tallers ocupacionals i activitats per a la inserció laboral, entre altres actuacions.

(GABINET PREMSA. 20.11.2020)