Signatura de conveni amb la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí per a difondre la música popular i la cultura folklòrica

Torna l’Escola de Voleibol de platja a la Cala de Finestrat
22/06/2021
Nou camió bolquet per a les brigades municipals de Finestrat
22/06/2021

Amb l’ànim de preservar la música popular, restaurar i divulgar les tradicions folklòriques i la formació hui l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va signar amb un conveni de col·laboració amb la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat que presideix Miguel Lloret. En el moment de la signatura també va ser present l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

Després de la signatura del document l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca va afirmar que “des de l’Ajuntament hem llançat una línia d’ajudes a totes les associacions de la localitat per a secundar-les especialment enguany en el qual tant han vist afectats els seus ingressos a causa de la pandèmia. En aquesta ocasió hem signat un conveni mitjançant el qual secundem econòmicament amb 12.000€ a la nostra Rondalla. I, de manera recíproca, ells s’han compromés a realitzar una sèrie d’actuacions musicals. Per a nosaltres aquestes agrupacions són molt importants perquè recull molt bé les nostres tradicions i costums, i tractant-se d’una localitat on tots els dies ve gent nova a viure ens serveix d’instrument de difusió de tota la cultura finestratina més popular”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

 

(GABINET DE PREMSA.21.6.2021)