Setembre arriba a Finestrat amb una nova edició de “Cultura a la fresca” a les urbanitzacions

Finestrat segueix atenent les peticions ciutadanes amb la renovació de la gespa del camp de futbol
28/08/2018
La Regidoria de Joventut de Finestrat organitza una terrorífica gimcana zombi per a la nit del 20 d’octubre
30/08/2018

L’AGENDA DE SETEMBRE INCLOU LES FESTES DE LA CALA, LES FESTES DE LA TAPIÀ I L’EXPOSICIÓ DE BASILISA SÁNCHEZ

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat informen que enguany tornen a apostar en el mes de setembre pel cicle d’esdeveniments titulat “Cultura a la fresca” en les urbanitzacions. La primera actuació serà aquest mateix dissabte, 1 de setembre, en “Terra Marina” amb l’obra de teatre infantil “La Bella y la Bestia” que serà portada a escena per “7 comediantes”. L’obra es representarà en la zona multiesportiva que hi ha a l’entrada de la urbanització, aquest dissabte, a partir de les 21:00 hores. La següent actuació del cicle serà el dissabte 8 de setembre i tindrà lloc en la urbanització “Balcó de Finestrat”, en el parc infantil situat junt amb el CEIP del mateix nom. En aquest cas també serà una obra de teatre infantil titulada “Una casa encantada” a càrrec de “Drac Màgic Teatre”, a les 20:00 hores. Finalment, el diumenge 23 de setembre hi haurà un espectacle de màgia per part de “Mag Malastruc”. Serà en el parc infantil del carrer Illa Eivissa, en la urbanització “Golf Baa” a partir de les 19:00 hores.

En paraules de la regidora de Cultura, María Llorca, “una vegada finalitzada la programació estival i les festes patronals hem programat amb molta il·lusió l’agenda de setembre amb el focus lloc en les urbanitzacions. Així ho venim fent en els últims anys i la resposta dels veïns està sent tan bona que tornem a repetir l’experiència. Per descomptat, aquest cicle d’actuacions està obert a tota la població de Finestrat i comarca que vulga gaudir de la cultura a la fresca”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

L’agenda de setembre inclou altres esdeveniments com la carrera d’obstacles “Medieval Xtrem Race” que se celebra el diumenge 9 de setembre i la inauguració de l’exposició de Basilisa Sánchez. Serà el divendres, 14 de setembre, a les 19:30 hores, en la sala d’exposicions de la biblioteca “Els nostres Mestres”. Aquesta mostra pictòrica es podrà visitar fins al 28 de setembre.

A més, setembre és un mes de dates molt assenyalades per als veïns de la Cala i també de la partida Tapià-Umbria. “El cap de setmana del 15 i 16 celebrem les Festes de la Cala en honor al Turista. Són ja més de 20 anys de tradició i agraïment als turistes que ens visiten, per triar-nos i per la seua fidelitat. Així que, un any més, ens donarem cita en la Cala per a rendir-los aquest humil homenatge”. I l’últim cap de setmana del mes, 29 i 30 de setembre, arribaran les festes dels veïns de La Tapià en honor al seu patró, Sant Miquel.

GABINET DE PREMSA (29.08.18)