Sentimiento i La Artista penjen en les parets del centre Juvenil de Finestrat

Inscripcions obertes per a les classes de zumba i pilates al pavelló de Finestrat
26/09/2020
Bases Concurs de Fotografia #TurismoFinestrat #DíaMundial Turisme
28/09/2020

Una alumna de l’Escola d’Art de de Finestrat dona dos quadres per a la seua exhibició al Centre Juvenil de Finestrat. La iniciativa va partir de la pròpia alumna Carmen Muñoz que participa des de fa més de 5 anys en els cursos de pintura per adults que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat. “Des de què ens vam traslladar a fer les classes a aquest Centre Juvenil tenia clar que els pròxims treballs haurien de quedar-se ací. Per a mi és un honor que s’haja acceptat el meu oferiment” va destacar Carmen Muñoz.    

Els llenços van ser entregats a Nati Algado, regidora de Joventut, i responsable del centre on s’imparteixen els cursos de pintura.” És un privilegi per al Centre Juvenil poder tindre penjats en este parets les obres que s’han concebut, s’han elaborat en les nostres aules. Ací estaran exposades de manera permanent i segur que serveixen d’inspiració i d’exemple als nous alumnes de pintura”.

Les obres exposades, Sentimiento i La Artista, estan pintades en les tècniques de pintura a l’oli i collage. La responsable del curs, la professora de Belles Arts, Mari del Carmen Llinares Lloret, ha destacat “la meticulositat i la dedicació que demostra esta artista ja experimentada en la creació de cadascuna de les obres i que es veu definitivament reflectida en la intensa mirada que desprenen tots els seus quadres”.