Sensacions d’Estiu a Finestrat

Pròxima Junta Govern: dilluns 24, 9:30 h
21/07/2017
Pròxima donació de sang a Finestrat: dilluns 31 juliol
24/07/2017

Centenars de persones, sobretot públic familiar, es van reunir este cap de setmana a Finestrat per a assistir a les sessions de teatre infantil del programa “Sensacions d’Estiu”. La primera cita va ser en l’Auditori del Castell amb l’obra “En busca del Rey Arturo y su tesoro olvidado”, una representació molt participativa plena de sorpreses a càrrec de RyD Producciones.

I en la vesprada d’ahir el teatre va tindre lloc a la Cala de Finestrat on “Recicla teatre” va portar a escena l’obra “Me ayudas a reciclar?”, dirigida a conscienciar als més xicotets sobre la importància de reciclar, conservar el medi ambient i especialment les platges.

I a més…

Al marge de les “Sensacions d’Estiu” programades des de la Regidoria de Cultura, demà, com tots els dimarts, tornen les activitats infantils a la Cala de Finestrat. Serà en horari de 10:00 a 14:00 hores, en una zona d’activitats per a xiquets/as de 3 a 12 anys on hi haurà jocs esportius, lúdics i manualitats, que també se celebren els dijous i els dissabtes. També a la Cala cada dimecres hi ha sessions gratuïtes de zumba, de 10:30 a 11:30 hores, amb la col·laboració de Fitness Corpore Finestrat.

Altres esdeveniments previstos esta setmana a la localitat és el concert  “Dels 40 Summer Live” que tindrà lloc a la Cala de Finestrat, este divendres 28, a partir de les 22:00 hores, amb l’actuació del cantant madrileny David Otero, Carlos Jean, Bombai, Marlon, Grup 21, el grup de rock Bromas aparte i la cantant malaguenya Ana Mena, junt amb el DJ Dels 40, Óscar Martínez.

I fins al 28 de juliol es pot visitar l’exposició de les fotografies presentades al concurs “Encants de Finestrat” amb més de 40 imatges de la localitat i també de l’última edició del Mercat Gastronòmic i Tradicional de Finestrat.

Seguixen les Sensacions d’Estiu

Les “Sensacions d’Estiu” de juliol es tancaran este cap de setmana amb el concert de la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí que se celebrarà este dissabte, 29 de juliol, a la Plaça del Poble, a les 22:00 hores. I, el diumenge, arribarà el torn del teatre valencià més tradicional amb el sainet “Ni tu ni ta tia”, del grup de teatre Raspeig. Serà a les 22:00 hores en Auditori El Castell. I l’entrada és lliure a totes les actuacions.

En paraules de l’edil de Cultura, María Llorca, “estem molt contents amb la resposta dels nostres veïns i dels turistes a la programació estival que els estem oferint a Finestrat. Este cap de setmana va estar dedicat als més xicotets i, de cara al pròxim cap de setmana, tornem a apostar per la música amb la nostra Rondalla i pel teatre amb un sainet que farà riure a xicotets i majors”.

(GABINET DE PREMSA: 24-7-2017)