Segueixen obertes les inscripcions per al V Campus Futbol Tècnic de Finestrat

La Regidoria de Joventut celebra a l’agost un Camp Internacional de Voluntariat mediambiental en l’entorn de Finestrat
14/06/2019
Ple investidura nova corporació i elecció alcalde Finestrat: dissabte 15, 12:30h
17/06/2019

Les inscripcions segueixen obertes per a la 5a edició del Campus de Futbol tècnic que se celebra del 8 al 19 de juliol en el Camp La Foia de Finestrat per a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 5 i els 11 anys d’edat. Per a coordinar tots els detalls, el regidor, David Alarcón i el tècnic municipal d’Esports, Juan Vicente Llinares, van mantindre una trobada amb la coordinadora del Campus, Eva Requena.

En paraules de l’edil, David Alarcón, “estem molt il·lusionats amb aquesta nova edició del Campus de Futbol perquè, com sabeu, l’any passat vam fer un parèntesi i ara reprenem aquesta proposta esportiva perquè els més menuts puguen continuar gaudint del seu esport favorit en les vacances d’estiu”.
El campus de futbol tècnic de Finestrat se celebrarà des del 8 de juliol al 19 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 18:00 a 20:30 hores. La tarifa serà de 90€ per a aquells alumnes que estiguen empadronats o que pertanguen al CF Unió Esportiva Finestrat i de 100€ per als xiquets que no estiguen empadronats en el municipi. En aqueixos preus s’inclou un assegurança de responsabilitat civil i d’accidents amb assistència sanitària, la formació per part d’entrenadors titulats, berenar diària per a cada xiquet i equipament esportiu. Per a obtindre més informació els interessats podran contactar a través dels telèfons 699 996 007 (Javier Rodado) i 692 255 440 (Eva Requena).

CFUE Finestrat

Cap de setmana de futbol amb l’últim partit de lliga i torneig a València.
CADET: Van quedar com 3r Classificat en la Summer Edition Rocarsa Cup disputada a Enguera, València. Molt satisfets a fi de temporada de l’equip, demostrant que tot treball té recompensa.
FB Dénia 8 – 1 Benjamí
A pesar del resultat contundent, estem orgullosos dels nostres xicotets guerrers que en la seua primera temporada federats han progressat en el seu joc i això és l’important. Estem per a aprendre i progressar fent el que els agrada, jugar al futbol.
FB Dénia 1 – 2 Aleví 1r any
Victòria dels nostres xics en l’últim partit del campionat de lliga, donant una molt bona imatge, com en molts partits d’aquesta lliga. No obstant això, en aquesta ocasió aqueixa imatge es va traduir en victòria, ja que en molts partits va faltar rematar el treball. Bon sabor de boca en aquest final de temporada, ara a descansar i preparar-se de cara a la pròxima temporada.
Per a aquest cap de setmana els alevins disputen a Pedreguer el 3r Torneig de Futbol Base “Peña Valencianista Jose Luis Gaia”.

Club Taekwondo i Hapkido Finestrat

Dissabte passat, dia 8, es va celebrar en La Vila Joiosa el Dia Olímpic, una jornada esportiva en què els esportistes del Club Taekwondo Finestrat van tindre ocasió de conéixer Alejandro Blanco, President del Comité Olímpic.
També aquest passat cap de setmana va tindre lloc en el pavelló de Finestrat l’examen de canvi de cinturó de taekwondo amb la participació de quasi 100 esportistes. 3 d’ells van aconseguir el cinturó negre: Leticia Arbutzina, Julia Granados i Anna Devesa.

I la prèvia del cap de setmana té com a protagonista a Krom Llorca perquè competeix en el Campionat Autonòmic Júnior, que és classificatori per al Campionat d’Espanya del pròxim 6 de juliol.

GABINET DE PREMSA (14.06.19)