Segueixen obertes les inscripcions a la Trail Nocturna Faldes del Puig Campana del 21 d’agost

Suport de l’Ajuntament de Finestrat a AFEM, Associació de Malalts Mentals de la Marina Baixa
05/08/2021
Cap de setmana d’Art al Carrer a la Cala de Finestrat
09/08/2021

MÉS DE 150 INSCRITS EN AQUESTA PROVA QUE ORGANITZA EL CE EL PORTELL DE FINESTRAT AMB SUPORT DE LA REGIDORIA D’ESPORTS

En la nit del dissabte 21 d’agost es disputa a Finestrat la II Trail Nocturna Faldes del Puig Campana. Prova organitzada pel CE El Portell de Finestrat comptant amb el suport de la Regidoria d’Esports. Es tracta d’una proposta esportiva dirigida especialment als amants del Trail i el senderisme, que es desenvoluparà a partir de les 21.00 hores del dissabte 21 per a evitar les altes temperatures estivals.

De moment s’han inscrit més de 150 persones a aquesta prova que presenta dues modalitats de participació: corredors que salvaran una distància de 13 quilòmetres amb un desnivell positiu de 900 metres (dificultat mitjana). I caminants que tindran per davant un recorregut no competitiu de 9 quilòmetres i un desnivell de 600 metres (dificultat mitjana).

La recollida de dorsals serà des de les 18.00 hores a la Sala Jove de la Casa de Cultura, el mateix dissabte 21. I l’eixida, a les 21.00 hores en la Plaça de la Unió Europea on també estarà situada la meta.

La ruta que realitzaran coincidirà amb la coneguda com “Volta al Puig Campana”, passant per la Font del Molí, Collado Pouet, Foia de Cac o Cova del Cremat, entre altres punts. I la ruta per a caminants és una variació de la Volta encara que més curta. Com a material obligatori cada participant haurà de portar un frontal, un got o recipient per als avituallaments i manta tèrmica. En tot moment se seguiran les mesures de prevenció i seguretat antiCOVID-19 en vigor.

La Trail Nocturna està oberta a la participació de tots els públics (federats o no) i en el cas de menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult o aportar una autorització del pare o la mare. Els preus de la inscripció són 15€, per a totes dues modalitats (corredors i caminants) fins a un màxim de 600 participants entre les dues. Les inscripcions es poden formalitzar ja en la pàgina web: www.mychip.es

En paraules de l’edil d’Esports, David Alarcón, “estem en ple compte arrere per a la 2a edició de la Trail nocturna Faldes del Puig Campana que organitza el Portell amb suport d’aquest Ajuntament. Per part nostra estem molt il·lusionats perquè Finestrat i, sobretot, el nostre Puig Campana torna a erigir-se com a catedral del Trail. En aquest cas el fem amb un plus i és superar aquest repte que ens porta el CE El Portell durant la nit. Així que anime als aficionats al fet que aprofiten aquesta oportunitat tan bonica per a gaudir de l’esport a l’estiu, en plena naturalesa, i en amb aquesta combinació que sempre resulta perfecta entre Esport, Turisme i Medi Ambient”.

VEURE RUTA CORREDORS ACÍ

VEURE RUTA CAMINANTS ACÍ

Web de la carrera/ plataforma d’inscripció ACÍ

(GABINET DE PREMSA: 6.08.2021)