Segueixen les activitats esportives i gratuïtes a l’aire lliure a Finestrat

Finestrat emprén les obres de remodelació del Passeig de la Cala
13/01/2022
Finestrat es posiciona en FITUR com a destí on “Ho tens tot” i enforteix la seua estratègia de captació de fons europeus
20/01/2022

Des de la Regidoria d’Esports segueixen avant amb la programació d’activitats lúdicesportives gratuïtes per a promoure l’exercici físic a l’aire lliure. El programa se celebra des d’abril del passat any tant a la platja com en la zona poliesportiva de la Foia i no és necessari inscripció prèvia, només acudir al punt de trobada amb roba i calçat còmode per a participar en l’activitat.

Les activitats engloben des de zumba i pilates fins a gimnàstica de manteniment i gimnàstica específica per a les persones més majors.

Els horaris i espais són els següents:

Gimnàstica de MANTENIMENT (adults) a la Cala de Finestrat.

  • Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00h. Platja (Zona Creu Roja).

Gimnàstica 3a EDAT a la Cala de Finestrat.

  • Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Platja. (Zona Creu Roja).

PILATES

  • Dilluns i dimecres, de 10.00 a 11.00. Camp de futbol La Foia.

ZUMBA

  • Dimarts i dijous, de 10.00 a 11.00h. Camp de futbol La Foia.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “a l’abril de l’any passat vam posar en marxa aquestes activitats i estan tenint un gran acolliment amb una mitjana de 20 persones fixes i pics de fins a 80 en les èpoques de major afluència. Després del parèntesi nadalenc reprenem aquesta activitat en la qual aprofitem el clima assolellat i el fabulós entorn de la nostra platja i també de la zona esportiva de la Foia per a fer esport a l’aire lliure, de manera gratuïta i amb el suport dels monitors d’aquesta Regidoria”.

(GABINET PREMSA.18.1.2022)