Segueixen els Sensacions d’Estiu de Finestrat amb l’espectacle musical de “Pim, pam, plum” i el concert de la Rondalla

Finestrat organitza un viatge a Portugal del 29 de setembre al 4 d’octubre
25/07/2019
Segueix en marxa la gimcana “Descobreix Finestrat” pels carrers del nucli històric tradicional
25/07/2019

L’agenda cultural “Sensacions d’Estiu” de Finestrat porta aquest cap de setmana a la Cala l’espectacle dels “Pim, Pam, Plum”, un concert de música en directe per a tota la família. Serà aquest diumenge, 28 de juliol, a la Plaça de l’antic Ánfora, a partir de les 20:00 hores.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “aquest diumenge vos esperem a tots en la Cala per a gaudir d’un concert del grup “Pim, Pam, Plum” en el qual ens invitaran a cantar i ballar amb cançons del seu primer treball titulat “Ven a bailar” i també noves cançons del seu pròxim disc”. A més, la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí interpretarà un concert titulat “Va de tuna” el mateix diumenge, dia 28, a les 22:15 hores, a la Plaça del Poble.

Rutes guiades “Descobreix Finestrat”
D’altra banda, les persones interessades a visitar el nucli històric tradicional poden reservar la ruta per a realitzar-la acompanyats per informadors de la Regidoria de Turisme. Aquestes visites es poden reservar de manera gratuïta i a l’hora que preferisquen els visitants en el WhatsApp de Turisme: 648 653 219.

GABINET DE PREMSA (25.7.2019)