Segueixen les “Sensacions d’estiu” a Finestrat amb el teatre infantil “Astronauta Llunàtic”

L’Ajuntament de Finestrat avança en sostenibilitat amb un centre de compostatge comunitari a la zona de la Foia
05/08/2019
L’Ajuntament de Finestrat compta amb un nou vehicle que donarà cobertura al departament de Benestar Social
05/08/2019

L’agenda cultural “Sensacions d’Estiu” de Finestrat té com a protagonista aquest cap de setmana al públic infantil amb l’obra de teatre itinerant “Astronauta Llunàtic” de la companyia “Drac Màgic Teatre”. Aquesta obra se celebrarà el diumenge, 4 d’agost, a les 20:00 hores, des de la Plaça de la Unió Europea i es desplaçarà de manera itinerant pels carrers del nucli històric tradicional fins a tornar al punt de partida.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, “l’any passat celebrem un teatre de carrer amb aquesta mateixa companyia, Drac Màgic, i va ser un èxit. Per això, aquest estiu hem tornat a apostar per aquesta proposta cultural, molt participativa, plena de proves, cançons i jocs que esperem siguen del grat de tota la família”.

Amb la invasió de les noves tecnologies els xiquets han deixat de jugar, cantar i riure pels carrers tal com feien antany. Per sort, uns astronautes tornaran del futur per a tornar-los aqueixa energia perduda.
Rutes guiades “Descobreix Finestrat”
D’altra banda, les persones interessades a visitar el nucli històric tradicional poden reservar la ruta per a realitzar-la acompanyats per informadors de la Regidoria de Turisme. Aquestes visites es poden reservar de manera gratuïta i a l’hora que preferisquen els visitants en el WhatsApp de Turisme: 648 653 219.
GABINET DE PREMSA (2.8.2019)