Segueixen els actes del 50é aniversari del CMPC de Finestrat amb la Setmana en honor a Santa Cecília

Finestrat acull aquest divendres, 20 de desembre, l’última jornada de donació de sang de 2019
17/12/2019
La Llampuga Comissió de Festes organitza un variat programa d’actes per a aquest Nadal a Finestrat
18/12/2019

SIS MÚSICS ENTREN EN LA BANDA DEL CMPC I 4 HO FARAN EN LA BANDA JUVENIL

L’any d’actes pel 50é aniversari de la Refundació del Centre Musical Puig Campana segueix avant a Finestrat amb una Setmana de la Música en honor a Santa Cecília. Aquests esdeveniments van començar dissabte passat amb unes cercaviles d’arreplegada dels nous músics que ingressen en la banda. Els actes seguiran demà i el dijous amb les audicions de Nadal dels educands. El dissabte, dia 21, culminarà aquesta Setmana d’actes en honor a Santa Cecília amb una cercavila fins a l’Església, portant la imatge de la patrona. Allí, a les 19:00 hores, es procedirà a beneir la imatge i, posteriorment hi haurà missa. A les 19:45 hores seguirà la cercavila fins a la Casa de Cultura on tindrà lloc el concert extraordinari, l’entrega de la Medalla de Plata als músics fundadors i, l’ingrés dels nous músics. Sis entren a formar part de la banda del CMPC: Fran Téllez (trompa), Francesc Climent (percussió), Guillem Lloret i Soriano (trompeta), Lucía Martorell (flauta), Julio C. Gonzalo (trompeta) i Víctor Braña (trompeta). A més, enguany quatre músics entren en la Banda Juvenil: Elia Vinaches (flauta), Ilenia Climent (saxo), Laia Llinares (clarinet) i Leila Germán (clarinet).

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va posar en valor aquesta setmana d’actes en honor a Santa Cecília “que va arrancar dissabte passat, dia 14, amb l’arreplegada dels nous músics pels carrers del nucli històric. Demà i el dijous segueixen els esdeveniments amb les audicions de Nadal dels educands de l’Escola de Música. I, la culminació a aquesta Setmana arribarà el dissabte amb el concert extraordinari i l’entrada dels nous músics”. “Des d’ací, va indicar, la meua enhorabona a l’agrupació cultural per aquest any d’esdeveniments commemoratius de les seues 5 dècades d’història i a tota la ciutadania per recolzar amb la seua assistència aquests esdeveniments tan importants”.

El Centre Musical Puig Campana està compost per més de 50 músics amb edats des dels 12 als 80 anys. Compten amb Banda juvenil, Escola de Música i, enguany, commemoren els seus 50 anys d’història amb un programa d’esdeveniments que va començar a l’octubre i finalitzarà a l’octubre de 2020.

(GABINET DE PREMSA. 17.12.2019)