Segueixen a bon ritme les obres d’ampliació del cementeri de Finestrat amb una inversió pròxima al mig milió d’euros

Demà comença la temporada de la piscina municipal de Finestrat
28/06/2021
L’Ajuntament crea un accés directe a “La Cajola” en atenció a l’empresariat de la zona més antiga del Bulevard de Finestrat
30/06/2021

L’ACTUACIÓ PERMETRÀ AMPLIAR LA SUPERFÍCIE EN MÉS DE 1.300M2 I MILLORAR LES CONNEXIONS AMB LA ZONA ESPORTIVA

Segueixen a bon ritme les obres d’ampliació del cementeri municipal de Finestrat i, si tot avança segons el que es preveu, per a finals de juliol o principis d’agost estaran finalitzades. Així ho va explicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, en el transcurs de visita a l’àrea d’actuació al costat de l’edil responsable del cementeri, Tomás Sellés, el Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, l’edil d’Obres, José Vicente Lloret i l’equip tècnic i empresa constructora, OVISA Paviments i Obres, que estan portant avant aquest projecte.

La primera fase de l’obra ja està superada amb l’anivellament de tot el terreny i l’execució de 87 nínxols de nova construcció, 84 fosses, una ossera nova, un mòdul de restes i un columbari. Aquesta obra representa una inversió pròxima al mig milió d’euros, sufragada íntegrament per l’Ajuntament de Finestrat i comprén una superfície d’actuació aproximada de 1.300m2. La previsió és que, si els terminis marxen segons el que es preveu, estiga finalitzada a mitjan estiu i s’haurà generat espai per a més de 500 enterraments.

“Tots tenim data de caducitat en aquesta vida”, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Era moment d’ampliar el cementeri. Ací descansa els descansa la gent de Finestrat que ha treballat molt dur per a tindre el poble que tenim. No ens agradaria fer aquesta obra pel que representa però ho estem fent amb gust, interés i respecte per totes les persones que ací descansen. És una obra ambiciosa, una inversió de mig milió de € sufragada íntegrament per l’Ajuntament. I quan estiga acabada, cap a finals de juliol, esperem tindre un conjunt perfectament integrat amb la part antiga del cementeri”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Per part seua, l’arquitecte i projectista de l’obra, Fernando *Modrego, va afirmar que “l’alcalde sempre em va transmetre el seu interés a fer un projecte amb sensibilitat, afecte i respecte a la història del cementeri i també amb una caràcter innovador. S’ha fet un esforç important perquè calia adequar l’espai amb un tàlveg, crear murs de 5 metres de formigó i connectar-ho amb l’estructura del cementeri antic perquè estiguera perfectament integrat”.

Al costat de l’ampliació està previst l’accés a aquestes dependències a través d’un vial més ampli que també facilitarà la connexió amb les instal·lacions esportives on està situat el Camp de Futbol.

GABINET DE PREMSA (24.6.2021)