Segueix obert el termini d’inscripció per a veure el musical “Billy Elliot” i per a participar en els cursos d’alemany i francés

Les millors ciclistes del món arriben demà a Finestrat després d’una etapa èpica de la Volta CV Féminas
21/02/2020
Finestrat vibra amb l’arribada de l’etapa reina de la Volta Ciclista CV Dones que va guanyar la campiona olímpica i del món Anna Van Der Breggen
26/02/2020

LA REGIDORIA DE JOVENTUT AMPLIA EL TERMINI PER A APUNTAR-SE AL CURS DE MONITOR DE TEMPS LLIURE

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat informen que segueix obert el termini d’inscripció per a acudir a Madrid a disfrutar del musical “Billy Elliot”. Serà el cap de setmana del 6 i 7 de juny. El viatge té un preu de 140€ per persona i inclou el desplaçament amb autobús, l’entrada al musical, allotjament en habitacions múltiples (6 a 8 persones) amb bany privat, desdejuni i segur bàsic.
En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “una vegada més llancem una proposta lúdica per a disfrutar d’un cap de setmana a Madrid en família, amb amics, en parella…etc per a veure el musical de Billy Elliot, reconegut com un dels més complets i emotius de la cartellera i que molt prompte es despedeix de la capital. Així que des de Finestrat organitzem aquest viatge que esperem tinga una resposta tan positiva com els que hem organitzat en anys anteriors per a veure El Rei Lleó”.

Amplien termini inscripció Curs Monitor Temps Lliure
A més, l’edil de Joventut, Nati Algado, va informar que s’ha ampliat el termini d’inscripció per a participar en el curs de “Monitor d’Activitats de Temps Lliure”. “És una oportunitat molt interessant per als jóvens de Finestrat que vullguen ampliar les seues possibilitats de trobar treball en aquest sector laboral com a monitors en campaments, escoles d’estiu, esdeveniments, establiments turístics…etc”. Fins al 28 de febrer podran formalitzar la seua inscripció en aquest curs que se celebrarà tots els dissabtes des del 7 de març al 30 de maig. El preu és 170€ i, en finalitzar la formació presencial i les pràctiques, els participants reben una certificació oficial de l’IVAJ.

Cursos Idiomes: Francés & Alemany
També segueix obert el termini d’inscripció per a les classes d’idiomes que ha organitzat aquesta Regidoria amb l’objectiu d’ajudar als jóvens a ampliar els seus coneixements a l’hora de viatjar, estudiar en l’estranger o ampliar les seues opcions d’aconseguir un lloc de treball. En concret, han organitzat un curs d’alemany i un curs de francés, ambdós de Nivell Bàsic, que començaran al març.
Les classes d’alemany s’impartiran des del 2 de març fins al 20 d’abril tots els dilluns i dimecres, en horari de 18:00 a 20:00 hores. I les classes de francés començaran el 3 de març i s’impartiran fins al 23 d’abril tots els dimarts i dijous, en horari de 18:00 a 20:00 hores, en el Centre Juvenil Finestrat. El preu de cada curs complet és 85€.

Informació i Inscripcions
Per a les persones interessades a participar en aquestes activitats poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, ubicat en el carrer Fonteta, 36. També poden enviar un correu a joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @juventudfinestrat.

(GABINET DE PREMSA: 21.2.2020)