Segueix obert el termini d’inscripció per a participar en la Campanya Esquí 2019-2020

Halloween arriba aquest dissabte a Finestrat amb una cercavila, festa infantil i espectacle de màgia
29/10/2019
5 victòries per a l’equip local de futbol i més de 40 medalles per al Club Taekwondo Finestrat
05/11/2019

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que segueix obert el termini d’inscripció per a participar en la “Campanya Esquí 2019-2020” que organitzen junt amb les Regidories de l’Alfàs del Pi, Altea, La Vila Joiosa, La Nucia i el Club d’Esquí Neu Altea.   En concret, enguany ofereixen quatre viatges per a tots els públics amb destinació a Alps Val Thorens (novembre 2019), Formigal-Panticosa (gener 2020), La Masella (febrer 2020), Sierra Nevada (març 2020).

La regidora de Joventut, Nati Algado, va fer una crida a la població de Finestrat “per a aprofitar aquesta oportunitat de practicar l’esport blanc i en algunes de les estacions més importants, a més de disfrutar d’uns dies de convivència amb més veïns d’altres localitats de la comarca”.

Inscripcions

Per a formalitzar la inscripció en aquests viatges que estan oberts a totes les edats, els veïns de Finestrat poden acudir ja a informar-se i reservar la seua plaça al Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36), enviar un adreça electrònica a joventut@finestrat.org o contactar per WhatsApp en el número 606 936 432.

CAMPANYA ESQUÍ 2019-2020

Viatge als Alps

El primer viatge a la neu serà a l’estació alpina francesa de Val Thorens del 29 de novembre al 7 de desembre de 2019. El viatge de 9 dies tindrà un preu de 398 € i inclou allotjament en Apartaments Li Cheval Blanc (peu de pista), forfet per a 6 dies, transport d’autobús i les taxes d’estada.

Viatge a Formigal-Panticosa

Del 26 al 31 de gener se celebra el viatge a l’estació d’esquí de Formigal-Panticosa. El preu serà de 515 euros i inclou allotjament en règim de mitja pensió (desdejuni i sopar) en Hotel Nievesol 3 estreles (peu de pista), Forfet per a 5 dies (de dilluns a divendres), assegurança d’accidents i transport amb autobús.

Viatge a La Masella

El tercer viatge a la neu portarà als aficionats a l’esquí fins a l’estació de La Masella (Girona) del 23 al 28 de febrer. Tindrà un preu de 470€ i inclou allotjament en mitja pensió (Desdejuni i sopar) en Hotel Sercotel & Spa La Collada, 4 estreles, forfet per a cinc dies, 2 hores de classes diàries, lloguer de material, guardaesquís, excursió a Andorrra, animació per als més menuts (hotel), Esquí Nocturn (vesprada del dijous) servei de transport, segur i transport amb autobús.

Viatge a Sierra Nevada

L’estació d’esquí granadina de Sierra Nevada serà la destinació del quart i últim viatge d’aquesta “Campanya Comarcal de Viatges a la Neu 2019-2020”. Aquest viatge de cap de setmana es realitzarà del 6 al 8 de març, amb un preu de 226 €. Aquest viatge a Sierra Nevada inclou allotjament 2 nits en Hotel Urban Dream Granada, 4 estreles, desdejuni i sopar del dissabte i desdejuni del diumenge, forfet per a 2 dies, assegurança d’accidents i transport amb autobús.

 

GABINET DE PREMSA (29.10.19)