Segueix obert el termini d’inscripció per a participar en el viatge a PortAventura en Nadal que organitza la Regidoria de Joventut de Finestrat

Qualificació EXCEL·LENT: Resultats analítiques arena i aigua de la platja de la Cala de Finestrat
26/07/2019
Finalitzen les Escoles d’Estiu de Finestrat amb xifres rècord de participació
29/07/2019

Finestrat - concejal ayuntamiento de finestrat

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat informen que segueix obert el termini d’inscripció per a participar en el viatge al parc “PortAventura World” que han organitzat per al cap de setmana del 23 i 24 de novembre per a gaudir de l’ambient nadalenc. El viatge inclou el desplaçament amb autobús, la nit en hotel de 4* en règim de pensió completa (sopar dissabte, desdejuni i menjar en el parc el diumenge), el segur de viatge, 2 entrades al parc “PortAventura World” i 1 entrada a Ferrari Land, parc temàtic dins de PortAventura, amb atraccions dedicades a aquesta mítica escuderia.

Com es va fer el passat any en el viatge a Portaventura Halloween, la Regidoria ha dissenyat uns quants paquets adaptats a família, grups de jóvens o parelles amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els públics. En aquests casos els preus serien els següents: 276€ (2 persones en habitació doble), 376€ (2 adults + 1 xiquet); 393€ (habitació triple) i 476€ (2 adults + 2 xiquets).

Finestrat – regidora ajuntament de Finestrat

La regidora de Joventut, Nati Algado, va animar als veïns de Finestrat a aprofitar aquesta oportunitat per a viure l’ambient nadalenc en el parc PortAventura World. “Es tracta d’un cap de setmana al novembre en què aquest parc d’atraccions ja tindrà la seua decoració típica de Nadal. Per tant, la diversió està més que assegurada amb l’encant nadalenc propi d’aquestes dates. També els aficionats als cotxes tenen una motivació extra perquè el viatge inclou l’entrada a Ferrari Land, un parc situat en l’interior de PortAventura on podran viure l’emoció del mite Ferrari”.

El termini d’inscripció ja està obert i es pot formalitzar fins al 16 d’agost en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 26), enviant un correu a joventut@finestrat.org o en el WhatsApp 606 936 432.

(GABINET DE PREMSA: 26.07.19)

*Es consideren xiquets de 2 a 12 anys