Segueix la ronda de contactes amb les empreses del bulevard per a crear més oportunitats laborals entre la població de Finestrat

Finestrat obrirà el termini de sol·licitud de matrícula per a l’Escola Infantil Municipal EMUFI del 13 al 30 d’abril
30/03/2021
L’alcalde va visitar les instal·lacions a Finestrat de Fitness Corpore Sports Clubs per a traslladar tot el seu suport davant els tancaments i les restriccions de la pandèmia
31/03/2021

Escoltar, atendre la seua problemàtica al cap d’un any molt complicat, transmetre tot el suport del consistori, materialitzat ja en ajudes econòmiques que continuaran convocant-se i reforçar la col·laboració amb l’Agència d’Ocupació Local per a cobrir vacants en la temporada estival. Amb aquests objectius l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, segueix avant amb la seua ronda de contactes amb empreses del Bulevard. Ahir va estar en GM Cash&Carry, cadena dirigida a professionals de l’hostaleria on el seu gerent, Roberto García, va rebre a la primera autoritat local, acompanyat per la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, l’edil José Vicente Lloret i l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, Isabel Llorca.

“Hem visitat la botiga del Grup Miquel Cash a Finestrat, una gran marca del bulevard que treballa braç a braç amb el sector hostaler, especialment afectat per aquesta crisi sociosanitària. Els hem transmés tot el nostre suport, a més de posar en contacte amb l’Agència d’Ocupació per a estar alertes davant qualsevol vacant que puga sorgir per a cobrir des de la nostra borsa d’ocupació municipal”, va assenyalar Juanfran Pérez Llorca.

D’altra banda, el primer edil també va visitar les instal·lacions esportives de Fitness Corpore Sports Clubs en el Bulevard de Finestrat. “Els gimnasos i centres esportius són un altre sector que ha patit especialment les restriccions com a limitacions d’aforament o tancament total en els últims mesos. Hui hem estat en Fitness Corpore per a donar-los ànims, mostrar el nostre compromís real amb ajudes com les que ja han rebut des d’aquest Ajuntament. I els hem anunciat que continuarem donant-los suport per a tirar avant perquè, com dic jo sempre, mentre dure aquesta crisi l’Ajuntament seguirà al costat de les famílies i de les empreses”.

(GABINET PREMSA. 30.3.2021)