Segueix la modernització del Bulevard comercial amb la renovació del paviment i la senyalització al carrer Alacant i Gandia

Por Navidad Finestrat regala Igualdad
02/12/2021
Compte enrere per al Mercat Nadalenc de Finestrat que se celebra del 10 al 12 de desembre al centre històric tradicional
02/12/2021

LES OBRES INCLOUEN IL·LUMINAT LED I LA CREACIÓ D’UN CARRIL BICI EN LES PRINCIPALS VIES DEL BULEVARD

El carrer Alacant és una de les vies més transitades del Bulevard comercial. Discorre paral·lel al TRAM i, des de fa temps, presentava un paviment i una senyalització viària deficitària. Les obres per a la seua remodelació ja han començat i, a més, inclouen la substitució de l’enllumenat per lluminàries més eficients, la creació d’un carril bici per a fomentar la mobilitat sostenible i la implantació de fibra òptica. Per a executar aquesta actuació el consistori compta amb una subvenció de 200.000€ de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial). L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca va visitar la zona al costat de l’edil d’Obres, José Vicente Lloret, i l’Enginyer municipal, Óscar Llorca.

En la seua visita l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va explicar que “estem en la recta final de les obres de millora del Bulevard Comercial. Comencem fa un mes i hem parat en alguna ocasió per a respectar períodes de vendes com el Black Friday encara que aquestes obres estaran completament acabades abans de la temporada de Nadal. Són uns 200.000€ d’inversió per a renovar enllumenat públic amb tecnologia led, més eficient. També estem renovant l’asfaltat i la senyalització viària, sobretot en el carrer Alacant on hi havia moltes línies que portaven a confusió. I, com a novetat, introduirem el carril bici en les principals artèries del Bulevard comercial”. Cal recordar que una de les obres projectades dins dels fons europeus Next Generation per a 2022 és una via verda entre la Cala i el Bulevard. “Per tant, aquesta via verda enllaçarà amb el carril bici de la zona comercial”. Quant als terminis d’execució de l’obra, l’alcalde va insistir que estarà finalitzada la setmana vinent “per a afrontar la temporada de nadal amb un bulevard renovat, intentant que tots els negocis puguen augmentar les seues vendes”.

Les obres inclouen la implantació de fibra òptica en aquelles zones del bulevard on no disposaven d’aquesta tecnologia. També s’actualitzarà la senyalització de trànsit i dels carrers del bulevard industrial com el carrer Gandia.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Aquesta subvenció de l’IVACE s’emmarca en la convocatòria d’ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics corresponent a 2021.

Com va recordar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “en 2019 ja invertim més de 900.000€ a modernitzar i embellir el nostre Bulevard comercial. I, en recents dates, hem destinat 100.000€ de l’Ajuntament a renovar el paviment en Avinguda Picasso, Avinguda Finestrat, carrer Xaló, eliminar barreres arquitectòniques i crear un nou accés a una de les zones més antigues del bulevard com és la Cajola. Per tant, continuem apostant pel nostre Bulevard, un dels més visitats en la Comunitat Valenciana, perquè continue atraient noves marques i creant ocupació”.

(GABINET PREMSA. 1.12.2021)