Segueix la “Cultura a la Fresca” en les urbanitzacions de Finestrat amb el teatre “Fly, el hombre pájaro” aquest diumenge en Golf Bahía

Dilluns que ve comencen les obres de renovació del paviment de l’aparcament municipal de Finestrat
11/10/2019
Fins al 31 d’octubre es pot participar en la gimcama “Descobreix Finestrat” i optar a més de 30 premis
11/10/2019

El cicle “Cultura a la Fresca” de les urbanitzacions de Finestrat segueix aquest diumenge, 13 d’octubre, amb l’obra de teatre infantil i familiar “Fly. El hombre pájaro” de la companyia Adam Rodríguez. Aquesta obra es representarà en la urbanització Golf Bahía a partir de les 19:00 hores.

Com va assenyalar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, “aquesta obra estava programada per al passat mes de setembre. No obstant això, la pluja ens va obligar a posposar-la a aquest diumenge, dia 13, en el mateix espai, el parc del carrer Illa d’Eivissa, en la urbanització Golf Bahía. Allí esperem la vostra assistència per a gaudir d’aquesta obra de teatre familiar plena d’imaginació i fantasia”.

“Fly, el hombre pájaro” és un viatge per la imaginació i pels sons a través dels jocs, les cançons, els titelles gegants i la dansa. Estrela, la xiqueta protagonista de l’obra, descobreix gràcies a Fly, un boget vagabund, un univers nou i màgic on tot és possible, on els hòmens es converteixen en pardals, on la raó i les emocions emergeixen en color, en música i en alegria.

GABINET DE PREMSA (10.10.19)