Segueix en marxa la gimcana “Descobreix Finestrat” pels carrers del nucli històric tradicional

Segueixen els Sensacions d’Estiu de Finestrat amb l’espectacle musical de “Pim, pam, plum” i el concert de la Rondalla
25/07/2019
Butlletí Serveis Tècnics i Obres en execució Finestrat: abril, maig i juny 2019
26/07/2019

NOMBROSOS VISITANTS D’ALTRES NACIONALITATS HAN PARTICIPAT EN AQUESTA GIMCANA QUE ORGANITZA L’ASSOCIACIÓ “VLAMINGEN IN DE WERELD” AMB SUPORT DEL CONSISTORI

Des de la Regidoria de Residents d’Altres Nacionalitats (RON) de Finestrat informen que segueix en marxa la gimcana que organitza l’Associació holandesa Vlamingen in de Wereld (“Flamencs en el Món”) pels carrers del nucli històric tradicional. Aquesta iniciativa lúdica i turística compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i el patrocini de nombroses empreses locals i comarcals.

La regidora de Residents d’Altres Nacionalitats, Donna Rebecca Plummer, va recordar que la gimcana es va iniciar al maig “i, des d’aqueixa data, han vingut nombrosos grups de turistes d’altres nacionalitats, especialment holandesos, per a recórrer el nostre poble en família, en parella, amb amics… alhora que participen en aquesta divertida gimcana plena de reptes i endevinalles que posen a prova fins als més hàbils.” L’edil va recordar que el fullet de la gimcana es pot trobar tant en les oficines de Turisme com en establiments col·laboradors (Nou Dolç 22, en carrer Nou).

La gimcana té com a base la ruta confeccionada des de la Regidoria de Turisme amb el títol “Descobreix Finestrat”. Sobre aqueix itinerari els participants han de contestar un total de 17 preguntes; després altres 3 de “vertader o fals”; també ordenar imatges segons el recorregut i, finalment, fer una fotografia del participant o grup de participants al final de la gimcana, en el Parc Font de Carrè, junt amb l’estàtua de la mà. Per a optar als premis, cal enviar aquesta imatge junt amb una foto del full de respostes a l’adreça de correu electrònic dieter@viw-costablanca.com. O bé depositar-ho en un sobre en els Punts de Turisme de Finestrat. La data límit per a participar en aquesta gimcana és el dia 31 d’octubre i les respostes es podran enviar fins a l’1 de novembre. Al llarg d’aqueix mes se celebrarà l’entrega de premis (data encara per determinar).

Tot el reglament de la gimcana, les preguntes i els fulls per a anotar les respostes es troben arreplegues en el fullet, editat en holandés, anglés i espanyol, i disponible en les oficines de Turisme, en l’Ajuntament i també en establiments col·laboradors com Nou Dolç 22. “Per descomptat, invitar la població de Finestrat i de tota la comarca, també a aquells que ens visiten en aquestes dates estivals a aprofitar les hores en què cau el sol per a descobrir l’encant del nostre nucli històric. És una proposta molt divertida i, al mateix temps, una manera diferent de donar a conéixer el nostre municipi entre residents i visitants de totes les nacionalitats”.

(GABINET DE PREMSA: 25.07.19)