Segon Taller d’Ocupació per a Administratives a Finestrat

Més de 80 rescatadors de muntanya de tota Espanya es donen cita a Finestrat
17/11/2022
Finestrat se suma al 25N amb el taller “Crea les teues ales. Vulgueu-me lliure”, teatre i tallers de prevenció de violència de gènere a les aules de Primària
22/11/2022

AQUEST TALLER ESTÀ DEDICAT EXCLUSIVAMENT PER A DONES

Arranca el nou Taller d’Ocupació “Finestrat 1” a Finestrat. Durant aquest curs, 10 dones es formaran en dos certificats de professionalitat d’auxiliars i activitats administratives en relació amb el client.

A totes elles, i a l’equip formatiu, i directiu, els ha donat la benvinguda l’alcalde de Finestrat, Juanfran Perez Llorca.

“Des de fa diversos anys estem treballant perquè la gent que viu ací tinga una oportunitat, aquest és el segon taller d’auxiliars i administratives i creiem que en un futur la seua formació serà clau per a ocupar nous llocs de treball . Fem una aposta molt important per la formació, primer agafant totes les subvencions posades a disposició com poden ser aquests tallers, però també fent varietat de cursos perquè la gent que estiga en desocupació es puga continuar formant d’una manera gratuïta. Ara el nostre objectiu és continuar homologant aules com aquestes per a poder realitzar aquests tallers i el que segur vindran en els pròxims mesos.” va declarar l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

La formació es desenvoluparà de manera teòrica i pràctica en dependències municipals de Finestrat.

En finalitzar el programa, l’alumnat rebrà el certificat de professionalitat corresponent.

Aquest projecte ha sigut promogut per l’Ajuntament de Finestrat a través de la Regidoria d’Ocupació dins del Programa Mixt d’Ús de Formació del Servei d’Ocupació i Formació LABORA i del Fons Social Europeu.

Gabinet de Premsa (15-11-2022)