Com a alcalde, és un honor donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament.

Al seu dia concebem aquest portal com un potent instrument d’informació i comunicació per als nostres veïns i també per a les persones que desitjaven visitar la nostra localitat. Hui considere que hem avançat molt i, més enllà de comunicar i informar, estem fomentant un diàleg fluid i constructiu amb la ciutadania per a aconseguir millorar junts la nostra localitat.

Crec que aquesta pàgina és una porta oberta a l’Ajuntament de Finestrat. I, al mateix temps, una porta oberta al municipi de Finestrat. Esteu tots invitats a entrar, participar, col·laborar i fer possible el principal objectiu de l’administració electrònica: estar a la vostra disposició les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

En el meu discurs d’investidura vaig marcar com a prioritats de govern la participació, el diàleg i la transparència. Per a aquesta comesa la pàgina web representa la ferramenta matriu. Ací teniu tota la informació administrativa cultural, social i turística que necessiteu consultar. I la nostra obligació és treballar, dia a dia, per millorar i actualitzar aquests continguts, de manera accessible, útil i atractiva. Només d’esta manera, fomentarem l’ús de la nostra web entre els ciutadans, els turistes i les empreses que han posat la vista a Finestrat per a expandir els seus negocis.

Des d’ací, manifeste el compromís del govern local d’enfortir l’ús d’aquesta pàgina web, així com la pàgina de “Finestrat Ajuntament” de la xarxa social Facebook i el perfil de Twitter @AytoFinestrat. Hui la societat exigeix proximitat, immediatesa i capacitat de resposta. Només estant presents en les xarxes socials serem capaços d’estar a l’altura d’allò que ens demanen els nostres ciutadans: Un Ajuntament obert, participatiu, transparent i compromés de prestar cada dia un millor servei.

Juan Francisco Pérez Llorca
Alcalde de Finestrat