Ruta de l’Aigua i visita a Elx amb l’Associació de Dones de Finestrat

La Regidoria de Joventut de Finestrat aposta per la formació en idiomes amb cursos d’alemany i francés
05/02/2020
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: divendres 7, 9.15 hores
05/02/2020

LA REGIDORIA DE CULTURA TAMBÉ PROGRAMA LA COMÈDIA “FILM” PER A LA VESPRADA DEL DISSABTE 8

Des de l’Associació de Dones de Finestrat han organitzat dues activitats per a aquest mes de febrer. D’una banda, aquest diumenge, dia 9, es repeteix la “Ruta de l’Aigua”, una iniciativa molt ben acollida el passat mes de juny en què l’historiador local, Vicente Martínez, donava a conéixer els orígens agrícoles de Finestrat a través de fets històrics vinculats a la Font del Molí. La ruta de l’aigua partirà a les 9:00 hores des de l’encreuament de La Fonteta fins a la galeria del brollador de la Font dels Molins. Per a participar, no cal inscripció prèvia, només portar aigua, esmorzar, roba còmoda, calçat adequat per a caminar. També recomanen portar botes d’aigua per a facilitar l’accés a la galeria.

Visita a Elx
A més, des de l’Associació de Dones han organitzat una visita a Elx per al dimecres, 19 de febrer. Entre els llocs d’interés que visitaran els assistents està el Museu de la Festa, la Basílica Menor de Santa Maria, els banys àrabs i la Casa Torre de la Calahorra. Per a participar, és necessari apuntar-se prèviament aquesta setmana, els dies 6 i 7, en horari de 10:00 a 12:00 hores, en la seu de l’Associació (carrer Nou, 5). El preu de la visita és 35€ per a socis/es i 40€ per a les persones que no estiguen associades.

 

Proposta cultural cap de setmana: Comèdia “FILM”
Per a aquest cap de setmana, a més de la Ruta de l’Aigua, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat ha organitzat l’obra de teatre “FILM”, una comèdia del grup Arteatro La Vila que portaran a escena aquest dissabte, 8 de febrer, a partir de les 19:30 hores. “Es tracta d’humor principalment gestual, sense diàleg, en la qual parodien escenes mítiques de la història del cine mitjançant esquetxs molt àgils i divertits”, va informar l’edil de Cultura, Héctor Baldó, que va animar a la població local i de tota la comarca a aprofitar les propostes culturals i lúdiques per a gaudir del cap de setmana a Finestrat. L’entrada al teatre és gratuïta.

 

(GABINET PREMSA.4.2.2020)