Ronda de contactes de l’alcalde amb les empreses per a augmentar la col·laboració i crear més oportunitats de treball entre la població de Finestrat

Finestrat aprova sol·licitar la derogació d’un nou impost de residus aprovat per la Generalitat
01/02/2021
Comencen a arribar ofertes d’ocupació després de la 1a ronda de contactes de l’alcalde amb grans marques del bulevard
02/02/2021

Conscient de l’agreujament de la crisi sanitària i socioeconòmica provocada per la pandèmia l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, ha iniciat una ronda de contactes amb les grans marques comercials del Bulevard de Finestrat per a sol·licitar col·laboració i crear conjuntament més oportunitats de treball entre la població local. “Crec que travessem un moment molt delicat a la comarca”, va indicar el primer edil. “La pandèmia està sent molt dura des del punt de vista sanitari i també des del punt de vista econòmic i de destrucció d’ocupació. A conseqüència de les restriccions moltes persones estan perdent el seu treball o estan immerses en un ERTO, a més de que moltes empreses estan veient descendir les seues vendes, la qual cosa fa molt difícil que contracten a més personal. Davant aquesta situació, hem iniciat una ronda de contactes per a demanar compromís a les grans marques comercials implantades en el Bulevard i treballar conjuntament en la formació i la creació d’ocupació de cara a la temporada estival”.

En concret, l’alcalde Juanfran Pérez Llorca al costat de l’edil d’Empresa, Donna Rebecca Plummer i l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, Isabel Llorca, s’han reunit amb el director de CARREFOUR Finestrat, Francisco Javier Navas i també amb José Antonio Mut, director de BRICOMART. En aquestes trobades van abordar diferents línies de col·laboració centrades principalment en la formació durant aquest primer semestre de l’any per a potenciar la inserció laboral dels veïns de Finestrat de cara a l’estiu; també han plantejat iniciatives enfocades als joves amb projecció nacional dins de les empreses. “Des de l’Ajuntament continuarem organitzant cursos de formació, sobretot enfocats a oficis, amb possibilitat de realitzar les pràctiques en les empreses del Bulevard”. I, d’altra banda, des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) segueix avant la labor d’intermediació laboral “amb els currículums preparats per a telefonar-los quan es reinicie l’activitat i les empreses necessiten cobrir vacants de personal”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

“Som conscients que ens toca conviure amb la pandèmia”, va assenyalar l’alcalde. “I el que és clar és que asseguts en un despatx i de braços plegats no aconseguirem que la gent treballe. Per això, encara que estem molt satisfets amb la relació que tenim amb el teixit empresarial local,  els demanarem més compromís i més col·laboració perquè a l’hora de contractar tinguen en compte als veïns de Finestrat”.

(GABINET PREMSA. 1.2.2021)