Reunió organitzativa per a rebre la IV Setmana Ciclista Valenciana a Finestrat el pròxim 21 de febrer

Vesprada de rialles a la Casa de Cultura de Finestrat amb la comèdia FILM
12/02/2020
Pròxima Junta de Govern oberta a l’assistència ciutadana: dijous 13, 10:00h.
12/02/2020

LA LOCALITAT SERÀ META D’UNA ETAPA ÈPICA D’AQUESTA PROVA CICLISTA FEMENINA AMB LES MILLORS CORREDORES DEL MÓN

Este matí ha tingut lloc en l’Ajuntament de Finestrat la reunió organitzativa per a establir el dispositiu de coordinació de tots els departaments implicats de cara a l’arribada de la “Setmana Ciclista Valenciana. Volta Comunitat Valenciana Dones”. Serà el divendres, 21 de febrer, entre les 16:00 i les 19:00 hores, franja horària en què s’espera l’arribada de quasi 200 ciclistes, entre elles, diverses campiones del món a la meta que estarà marcada en l’Avinguda Benidorm.

En la reunió d’este matí ha estat present la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª Dolores Viudes, l’edil d’Esports, David Alarcón, l’Inspector Cap de la Policia Local, Agustín Rubio, Sergio Camarena, Vicepresident del Club organitzador de la volta, CC Escapada, a més de representants dels departaments de Serveis Tècnics, Educació, Comunicació i direcció dels centres educatius.

Com va indicar la regidora de Seguretat, Mª Dolores Viudes, “estem molt il·lusionats amb l’arribada d’aquesta Volta ciclista femenina a Finestrat perquè és la més important del calendari nacional i un de les més importants a nivell internacional. És cert que hi haurà talls de trànsit durant aqueixa vesprada. Per això, estem marcant tot el dispositiu de comunicació i organització per a evitar molèsties a la ciutadania i que els veïns de Finestrat puguen gaudir d’aquesta etapa èpica de ciclisme femení”.

Les ciclistes recalaran el divendres 21 de febrer a la província per a disputar l’etapa reina d’aquesta edició, una prova de 126 quilòmetres que inclou la pujada a cinc ports de muntanya -el Maigmó, la Carrasqueta, l’Alt de Benifallim, l’Alt de Tudons i Finestrat- en la qual el ritme i la intensitat seran clau.

La IV Setmana Ciclista Valenciana. Volta Comunitat Valenciana Dones’ compta amb el respatler de la Diputació d’Alacant i inclourà enguany la participació de 25 equips de dotze nacionalitats diferents. Entre les corredores destaquen grans figures d’aquesta disciplina com l’alemanya Clara Koppenburg, guanyadora de l’última edició, o les campiones del món Anna van der Breggen i Chantal Blaak.

(GABINET PREMSA.11.2.2020)