Renovem el nostre compromís de suport i col·laboració amb el Club Voleibol Finestrat

Aquest diumenge arriba a Finestrat l’espectacle familiar “Sense Fils” dins dels actes pel 25N, “Dia de l’eliminació de la violència contra la dona”
22/11/2023
El Club Taekwondo Finestrat, Millor Club en l’Open d’Alzira amb 12 medalles d’or, 10 plates i 11 bronzes
24/11/2023

És un dels Clubs amb més membres de Finestrat i amb més alumnes i equips participant en diferents lligues, com la Sènior Super Lliga, l’ascens de la qual s’ha produït enguany, així com en l’autonòmica i en la provincial.Més de 160 alumnes i jugadors/es, alguns d’ells ja professionals, que van des dels 6 anys fins més dels 40. És un dels exemples on la promoció de l’esport, la motivació i la pràctica esportiva i, en aquest cas, donar suport al voleibol a Finestrat es converteixen en pilars de la formació i de la seua pràctica.

Tot això són els principals objectius que impulsa una vegada més a l’Ajuntament de Finestrat, a través de la Regidoria d’Esports, a la renovació del conveni de col·laboració amb el Club Voleibol Finestrat mitjançant el qual rebran una aportació econòmica de 15.0000€. Així va quedar formalitzat amb la signatura de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, l’edil titular de l’àrea, Bea Quintillán i la presidenta del Club, Rebeca Fernández.

“És un dels clubs més arrelats i consolidats de Finestrat”, va indicar la regidora d’Esports, Bea Quintillan. “Estem parlant d’un club que compta amb prop de 160 jugadors, sobretot xiques, que arriben ja al 80%, i una pedrera masculina en augment. A més dels entrenaments del club també imparteixen en les classes extraescolars de vòlei en els dos col·legis de Finestrat: CEIP Balcó de Finestrat i el CEIP Puig Campana. Parlem de més de 200 xiquetes i xiquets dedicats al voleibol a Finestrat, la qual cosa motiva que aquest Ajuntament continue apostant per aquest esport. I ho fem amb aquesta aportació econòmica i també amb el projecte de noves instal·lacions com seran les futures pistes de voleibol de platja en la zona poliesportiva de La Foia”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’ESPORTS, BEATRIZ QUINTILLÁN, ACÍ

En aquest sentit cal recordar que el voleibol de platja, impulsat també des del Club, ha forjat esdeveniments com el torneig més antic d’Espanya de voleibol de platja en modalitat 4 x 4 que es disputa cada 15 d’agost des de fa 46 anys a La Cala de Finestrat; també en aquesta modalitat Finestrat ha aconseguit títols nacionals i autonòmics.

Finalment, cal recordar que el Club Voleibol Finestrat manté el seu compromís de reservar el 10% de les places per a xiquets/es de famílies en situació de vulnerabilitat social que podran formar part d’aquesta entitat de manera gratuïta.

(GABINET PREMSA. 22.11.2023)