Renovem el Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament i el Club Ciclista Puig Campana de Finestrat

Finestrat aconsegueix el programa “T’AVALEM JOVES” de formació i ocupació per a joves de 16 a 30 anys
11/01/2023
Arriben els fanals solars a la partida rural “El Tamarit” de Finestrat
17/01/2023

Donar suport a l’esport local i col·laborar en cadascuna de les seues activitats. Aquest és l’objectiu del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i el Club Ciclista Puig Campana de Finestrat, un esport molt arrelat en la localitat.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca i el president del Club, Jordi Llorca Antón, en un acte al qual també va assistir el regidor d’Esports, David Alarcón, i Eusebio Mayor i Francisco Martorell, membres de la directiva, van reafirmar el compromís de treballar pel Club Ciclista Puig Campana i col·laborar en cadascuna de les activitats que s’organitzen com el “Dia de la Bici”, un dels actes esportius de més èxit de participació.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “és i serà el nostre compromís estar al costat de tots els clubs locals que promouen l’esport a Finestrat. Per això continuem secundant econòmicament, en aquest cas el Club Ciclista Puig Campana, per a continuar potenciant la pràctica de l’esport entre els més joves. El ciclisme, és un esport amb molta tradició a Finestrat i és un esport que practiquen els més xicotets i els joves però que també continuen practicant persones més majors amb gran passió. Això es mereix tota la nostra atenció i ací seguirem per al que ells i tots els clubs esportius necessiten”.

Amb la signatura d’aquest document el Club Ciclista rep una aportació econòmica de 3.500€ destinada a fer front a totes les despeses derivades de la seua participació en competicions esportives, inscripcions, desplaçaments, llicències i organització d’esdeveniments.

Jordi Llorca, Sisco Pascual, Ángel Lloret, Eusebio Mayor i José Llinares o joves promeses com Sergio Llorca, María Llorca, Vicente Llorca o Jaume Lloret continuen sent alguns dels grans representants de la nostra localitat en diverses competicions.