Renovem el Conveni de Col·laboració amb la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat

Comença el servei de socorrisme tots els dies a la Cala de Finestrat
02/06/2022
Finestrat es prepara per a donar la benvinguda a l’estiu amb una festa que se celebra aquest dissabte 4 a la Cala
02/06/2022

L’ACTE COINCIDEIX AMB LA PRESENTACIÓ DEL FESTIVAL POLS I PUA QUE SE CELEBRA PER PRIMERA VEGADA A FINESTRAT

Donar suport a la música popular i la tradició folklòrica. Aqueix és l’objectiu de la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Finestrat i la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí.

Amb aquesta col·laboració des de l’ajuntament de Finestrat volen garantir i preservar la música popular, restaurar i divulgar les tradicions folklòriques i la formació de nous membres.

A la signatura del conveni van ser presents l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, el president de la Rondalla, Miguel Lloret Major i l’edil de Cultura, Héctor Baldó.

“Des de l’Ajuntament creiem que és la nostra obligació ajudar a fomentar la cultura en totes les seues formes per això sempre estarem disposats a fer costat a totes les associacions de la localitat. En aquesta ocasió parlem de l’associació musical més jove, però amb una forta implantació i a la qual l’Ajuntament de Finestrat aporta i secunda econòmicament durant aquest any 2022 amb 13.500€. I, de manera recíproca, ells s’han compromés a realitzar una sèrie d’actuacions musicals al llarg de l’any” va explicar el regidor de Cultura, Héctor Baldó.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE CULTURA, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

La signatura d’aquest conveni coincideix amb el Festival de Música de Pols i Pua “Més que Corda” que se celebra per primera vegada a Finestrat i que organitza la Federació de Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana i la col·laboració de l’Ajuntament de Finestrat.

En aquest 1r Festival comptarem amb les actuacions de la “Orquestra Pols i Pua CIM Benimaclet” i amb la “Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat”.

Serà dissabte que ve 4 de juny a les 22 hores a l’Auditori de Finestrat.

(GABINET DE PREMSA 2-6-2022)