Renovem el conveni de col·laboració amb el Club de Futbol de Finestrat

Pepelu Ballester i Roser Nicolau Picó s’imposen en la Gran Trail de 101km disputada aquest cap de setmana a Finestrat Costa Blanca Trails
23/11/2021
“Allò que ningú t’ha comptat” Taller sobre sexualitat al Centre Juvenil de Finestrat
24/11/2021

L’Ajuntament de Finestrat renova un any més el Conveni de Col·laboració amb el Club de Futbol Unió Esportiva Finestrat per a col·laborar amb les despeses derivades de la realització de les seues activitats esportives. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, acompanyat de l’edil d’Esports, David Alarcón, es va comprometre amb el club i el seu president, Francisco Vega Rodríguez, a continuar fent costat a aquesta entitat, sobretot en un moment on aquests clubs han vist reduïts els seus patrocinadors.

“Enguany hem volgut reforçar i incrementar fins a 15.000 euros l’aportació al Club de Futbol Unió Esportiva de Finestrat per a fer front a la pèrdua de patrocinadors provocada per la pandèmia. El que pretenem és que aquestes entitats esportives no es vegen obligades a eliminar cap de les activitats que realitza fins ara coma de 100 xiquets” va declarar el primer edil, Juanfran Pérez Llorca.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA.

L’aportació econòmica de l’Ajuntament a aquest conveni és de 15.000 euros i serà destinada a costejar les despeses per al bon funcionament del club i fer front a les compres d’equipaments esportius o al pagament de les llicències federatives, entrenadors o competicions.

El Club de Futbol de Finestrat compta amb uns 100 xiquets i joves distribuïts en 6 categories diferents: prebenjamins, benjamins, alevins, cadets, juvenil i infantil. Tots ells reben formació i entrenen en el camp de futbol de la Foia.