Renovació del conveni entre l’Ajuntament de Finestrat i l’AMPA del CEIP “Puig Campana”

Compte arrere per a la “COSTA BLANCA TRAILS” a Finestrat
17/11/2021
Curs per a la renovació del carnet fitosanitari
17/11/2021

Reafirmar el compromís i suport de l’Ajuntament de Finestrat amb l’educació dels nostres més xicotets. Amb aqueixa predisposició l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, i David Castillo Nevado, president de l’AMPA del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Puig Campana”, de Finestrat han renovat i signat el conveni de col·laboració 2021.

Amb aquest conveni l’Ajuntament concedeix una aportació de 2.000€ per a fer front a qualsevol de les activitats culturals, educatives i lúdiques que promou l’Associació de Mars i Pares d’Alumnes en aquest centre educatiu. A la signatura del conveni també va assistir la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “un any més continuarem col·laborant amb l’AMPA del CEIP “Puig Campana” per a fer front a qualsevol despesa que puga sorgir en l’organització d’activitats que desenvolupen en aquest centre educatiu. Sempre ens tindran a la seua disposició i l’Ajuntament de Finestrat i la regidoria d’Educació respondran davant qualsevol petició o col·laboració extraordinària. L’educació és un dels pilars fonamentals del nostre govern municipal i som totalment conscients que estem apostant pels nostres xiquetes i xiquets i sobretot pel futur de Finestrat”.

L’edil d’educació, Maria Dolores Viudes, per part seua, va agrair “l’esforç i la dedicació que duen a terme les mares i els pares que s’impliquen i formen part de les AMPAS, un treball que requereix temps, compromís i sobretot que aconsegueix el desenvolupament i integració dels alumnes escolaritzats i dels de nova incorporació en aquest centre”.