Renovació del conveni de l’Ajuntament amb el Club de Futbol UE Finestrat

El Forn d’Honorato de Finestrat entre els millors 100 millors Forns Artesans de la Ruta del Bon Pa d’Espanya
28/11/2022
Sessió plenària ordinària, dijous 1, 9.30h. 1a planta Ajuntament Finestrat
30/11/2022

EL CAMP DE LA FOIA ACOLLIRÀ AQUEST DISSABTE L’ACTE DE PRESENTACIÓ DELS EQUIPS QUE COMPONEN EL CLUB

Donar suport a la pràctica de l’esport, motivar i mantindre als joves en la pràctica esportiva i potenciar la proposta municipal d’activitats d’aquesta índole. Amb aquest marc l’Ajuntament torna a renovar el conveni de col·laboració amb el CF Unió Esportiva Finestrat. Així ho van subscriure l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, i el president del Club, Miguel Martínez Campoy, comptant amb la presència de l’edil d’Esports, David Alarcón i els membres de la directiva i direcció esportiva, Francisco Alemany Pérez “Repe” i Tomi Segrelles.

L’aportació econòmica de l’Ajuntament a aquest conveni és de 15.000 euros i serà destinada a costejar despeses com l’adquisició d’equipaments esportius, servei d’arbitratge, farmacioles, competicions de querubins o material esportiu, entre altres. Per part seua, el Club té el compromís de reservar un 10% del total de les places perquè l’Ajuntament puga atorgar-les, de manera gratuïta, a aquells xiquets/es en situació de major vulnerabilitat i segons establisquen des dels Serveis Socials municipals.

“En la nostra voluntat de fomentar l’esport, sobretot des de les edats més primerenques i entre els joves, mantenim els nostres acords de col·laboració amb els clubs locals. En aquesta ocasió renovem conveni amb el CF Unió Esportiva Finestrat, entitat que reuneix un centenar de jugadors i que aquest mateix dissabte podrem conéixer en l’acte de presentació que celebra el Club en el mateix Camp de la Foia”, així ho va explicar l’edil d’Esports, David Alarcón.

L’esdeveniment serà aquest dissabte, 3 de desembre, i començarà a les 11.00 hores amb la presentació dels equips que conformen aquesta pedrera de futbol base finestratina. Des de l’escoleta amb 4 i 5 anys, passant per prebenjamí (6-7 anys), benjamí (8-9 anys), aleví (10-11 anys), infantil (12-13 anys) i la categoria que més components té, els cadets, de 14-15 anys. En total són prop de 100 xiquets/es i joves que entrenen de dilluns a divendres en el Camp La Foia. I que després disputen la seua lliga en 2a regional. Per a tots/es ells/es i les seues famílies el Club ha organitzat una jornada de convivència lúdica i esportiva en la qual sorteig, paelles, inflables, xocolatada i animació. “Es tracta de conéixer-nos i estrényer llaços entre la gran família de la Unió Esportiva Finestrat”, va indicar el seu president. I en finalitzar aquesta jornada festiva, sobre les 16.00 hores, es disputarà en el Camp de la Foia el partit sènior entre l’UE Finestrat i l’Inmaculada CF.

(GABINET PREMSA.29.11.2022)