Renovació conveni de col·laboració amb la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat

Finestrat representa a Espanya en el projecte europeu Cerv-ed.u.co. que arranca la setmana vinent a Siena, Itàlia
19/04/2024
Nova jornada de donació de sang a Finestrat
22/04/2024

L’Ajuntament de Finestrat renova el conveni de col·laboració amb una de les associacions més representatives del panorama cultural i musical de Finestrat, la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat.

Amb la signatura d’aquest conveni l’Ajuntament de Finestrat pretén preservar i impulsar la música popular, així com mantindre i divulgar les tradicions folklòriques i la formació de nous membres.

En el moment de la signatura d’aquest conveni, van ser presents l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, la regidor de Cultura, Natividad Algado Sellés i el president de la Rondalla, Miguel Lloret Major. “Per a la Regidoria de Cultura és una prioritat continuar fent costat a totes les associacions culturals de Finestrat. La Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat és una les ‘associacions de més recent creació, però amb una gran tradició i implantació en el municipi i sobretot un gran futur per davant. L’Ajuntament aportarà durant aquest any 2024 16.000 € per a ajudar-los en la seua formació i en totes les actuacions que tenen previstes” tal com ha indicat la Regidora de Cultura, Natividad Algado Sellés.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE NATIVIDAD ALGADO, REGIDORA DE CULTURA ACÍ:

 

Per la seua part la Rondalla es compromet a realitzar diferents actuacions musicals al llarg de l’any 2024 que fomenten la música tradicional com ara un concert a l’agost per a tancar l’Estiu Cultural, un intercanvis cultural al setembre amb una altra rondalla i el concert de Nadal a la Casa de Cultura sense perjudici d’altres activitats que puguen incloure’s posteriorment en la programació.

Gabinet de Premsa (19-04-2024)