Remodelació del parc infantil l’Hort de Finestrat

Arriba a Finestrat “La música de l’Antic Egipte. La música dels déus”
27/01/2023
Presentació de les IV jornades de la Marina Baixa a Finestrat
31/01/2023

És un dels parcs infantils més cèntrics del nucli històric de Finestrat i també un dels més antics. Des de l’Ajuntament han intervingut per a remodelar-lo de manera integral. Han sigut 30.000€ d’inversió per a canviar el sòl de seguretat, tota la barana perimetral i també la zona completa de jocs amb gronxadors, molls i una estructura de dinosaure amb tobogans i un pendent a manera de rocòdrom infantil.

 

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar aquesta nova instal·lació al costat del regidor de l’àrea, Tomás Sellés, responsable del manteniment de parcs i jardins. “A poc a poc anem renovant tots els parcs infantils de Finestrat. Hui estem a  l’Hort. Ací els xiquets ja poden gaudir d’aquesta nova àrea d’esplai, completament renovada, amb totes les mesures per a garantir un joc còmode i segur en ple centre històric de Finestrat i estèticament adaptat al tipus de públic que gaudeix d’aquests parcs”.

 

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

Aquesta actuació en parcs infantils se suma a les realitzades en els últims dos anys al parc de la Cala, a la Font de Carrè i també al parc infantil de Golf Badia. “Per a pròximes dates també tenim contemplat intervindre en un altre dels parcs més visitats, situat al costat del consultori mèdic Fernando Martínez, al carrer Serra Cortina. A més, tenim previst continuar obrint nous parcs donat el creixement de població que viu Finestrat. I volem seguir d’acord amb els serveis que prestem”.

(GABINET DE PREMSA: 27.01.2023)