Rehabilitem el Campanar de l’Església Sant Bertomeu de Finestrat

Descobreix “El meu lloc favorit de Finestrat” amb l’alumnat del col·legi Puig Campana
07/07/2023
Comença el Campus de Futbol d’Estiu amb més de 50 participants
13/07/2023

L’OBRA ÉS FINANÇADA PER LA DIPUTACIÓ D’ALACANT
Comencen les obres de rehabilitació del Campanar de l’Església de Sant Bertomeu de Finestrat. L’objectiu és conservar, mantindre i, sobretot, garantir les condicions bàsiques de seguretat i retornar tot la seua esplendor ornamental a aquest espai.


En paraules del Regidor d’Urbanisme, Víctor Darío Llinares Lloret “s’actuarà en les dues parts que componen aquest conjunt: el campanar pròpiament dit, on tenim col·locades les campanes i en la part superior on existeix un xicotet mirador, apreciable des de l’exterior. Les dues parts presenten revestiments i elements ceràmics molt deteriorats. Igualment s’està treballant en totes les clivelles obertes en el seu entorn i s’assegurarà, amb el canvi de teules i la seua impermeabilització, la xicoteta cúpula a quatre aigües que cobreix aquest campanar”.
L’obra està subvencionada, amb 40.000€, per la Diputació d’Alacant en quasi un 100% dins de la convocatòria de Subvencions a Ajuntaments per a la Rehabilitació de Monuments i Iglesias 2022.

“Agrair sempre el treball de la Diputació d’Alacant, especialment en aquestes xicotetes obres que no es podrien escometre si no fora pels seus programes de finançament. El manteniment dels conjunts artístics és fonamental per a la seua conservació” va apuntar l’edil d’Urbanisme.
Les obres estan previstes que finalitzen a mitjan agost.
Gabinet de Premsa (10-07-2023)