Recta final en les obres del nou accés a la Cajola del Bulevard de Finestrat

40 alumnes participen en el Campus d’Estiu de Finestrat per a bebés menors de 3 anys
08/07/2021
Comença l’Estiu Cultural amb la música melòdica de la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat
12/07/2021

L’ACTUACIÓ INCLOU L’ELIMINACIÓ DE BARRERES ARQUITECTÒNIQUES EN ELS PASSOS PER ALS VIANANTS D’AQUEST TRAM

Recta final de les obres per a habilitar un accés nou i més directe a “La Cajola” en atenció a la petició de l’empresariat d’una de les àrees més antigues del Bulevard industrial i comercial de Finestrat. El regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret Pérez, va visitar hui l’àrea d’actuació “on els treballs es concentren aquesta jornada a asfaltar la nova entrada a la Cajola per a evitar la marrada que havien de donar els vehicles fins a la rotonda del carrer Xaló. Hui també estem treballant a condicionar els passos per als vianants d’aqueix tram de l’Avinguda Picasso per a millorar l’accessibilitat i salvar els desnivells que hi havia entre la vorera i la calçada”.

L’obra està sent executada per Zaplana Caselles, amb un pressupost de 50.000€, sufragat íntegrament des de l’Ajuntament. “Estimem que estarà completament finalitzada la setmana vinent, després de pintar la senyalització viària i embellir les illetes amb arbratge i gespa artificial”, va assenyalar el regidor.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, JOSÉ VICENTE LLORET, ACÍ

Renovació asfaltat viàries

Les millores en aquesta zona del Bulevard i la Cala continuaran en la nit del diumenge 11 al dilluns 12 perquè està previst executar la renovació de l’asfaltat en vials com carrer Xaló, Avinguda Finestrat i Avinguda Picasso. “D’aquesta manera, repararem diverses foradades que hem detectat”. En el carrer Xaló també aprofitaran els treballs per a executar uns guals destinats a esmorteir la velocitat amb la qual baixen els vehicles. “Esperem tindre-ho tot acabat a final de la setmana vinent i així afrontar el gruix de la temporada turística amb el nou accés a la Cajola i els vials completament renovats”.